IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Германия арестуваха купе за 350 000 евро заради видео във Facebook

Колата е конфискувана след доказано участие в нелегални състезания

Полицията в германската провинция Рейнланд-Пфалц арестува силно модернизиран хибрид BMW i8, който струва около 350 000 евро. Автомобилът е конфискуван след публикуване на видео във Facebook, в което са записани нелегални улични състезания, организирани именно от собственика на спортното купе, съобщава Carscoops.


Datsun


Разследването е стартирало през февруари 2020 г., когато властите в Рейнланд-Пфалц са заинтересувани от видео в социалната мрежа. В него шофьорът на тунингованото BMW i8 се движи със скорост над 200 км/ч по път, където ограничението е 100 км/ч.

Полицаите бързо са издирили 40-годишния собственик на спортната кола и са конфискували автомобила. Шофьорската книжка на мъжа е отнета за неопределен период от време.


Datsun


Автомобилът е прегледан внимателно и е установена, че в неговата конструкция са направени промени, които са забранени от закона. Те са на стойност от над 350 000 евро.

Снимки: Facebook

0 от 500
  • #3
    18 rate up comment 0 rate down comment
    nev ( преди 3 години )
    До 2: Пич, с уличните състезания поставяш живота на другите на риск, собсвения не го броя, защото и без това умствения багаж на тоя собственик не е достатъчен да го осъзнае! Като е искал да си прави кефа без да се фука, да е отишъл на Нюрборинг да прави обоколки например!
  • #2
    5 rate up comment 20 rate down comment
    Ebacho Kiro ( преди 3 години )
    До 1:Поредният комплексар, който не може да не нахрани като види как някой си прави кефа с кола, за която селчото отдолу може само да мечтае :)
  • #1
    14 rate up comment 2 rate down comment
    nev ( преди 3 години )
    Поредния комплексар с БМВ, решил да се фука, но се оказало, че не му достигнали мозъчни гънки!