IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Производителите вече отказват Женева 2021

Bentley и Aston Martin поставиха своето участие в салона под въпрос

Организаторите на автосалона в Женева бяха принудени да отложат тазгодишното му издание заради сложната ситуация с коронавирусната пандемия по света, а автомобилните производители, които търпят огромни загуби, вече планират програмата си за догодина. Два от тях - английските Bentley и Aston Martin, поставиха своето участие в салона в Женева през 2021 г. под сериозна въпросителна.

Женева автосалон


Генералният директо на Bentley – Ейдриън Холмарк, заяви, че за потребителите няма значение дали дадена компания участва на изложението. А също така и че не е задължително премиерата на определен модел да става именно на подобно събитие. С мнението на Холмарк се съгласи и Анди Палмър, президент и генерален директор на компанията Aston Martin.

Експерите вече прогнозират, че съвсем скоро изложения като това в Женева, изобщо няма да бъдат нужни на автомобилните производители. Те ще залагат на собствени събития, подобни на презентациите, които проведоха Tesla и General Motors, за да покажат на свето своите нови модели Cybertruck и Corvette C8. 

Освен, че струват по-малко на автомобилните компании, подобни премиери позволят да бъдат контролирани не само дата и мястото на събитието, но дори и списъка с гости, както и присъствието на медиите.

Снимка: Automedia.bg

0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    кой гледал гледал кака се ожени ще си поръчвате автомобили по интернети ще си ги отсервизирате също по интернетако имате рекламации към дилъра обръщате се към съда след 10 години чакате решение до тогава с обществен транспорт на 2 метра разстояниеслед решението на съда си го закачате в рамкадобре дошли в настоящето ако някой си мисли че това което се случва е временно ами не е
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Неук ( преди 3 години )
    Съгласен съм, че в света на компютрите много по-евтино и да си го направиш в централата и да го стриймнеш по света обаче аз искам да сравнявам усещането за допир, да огледам автомобила от всякъде и ред други детайли.... Ако трябва да пътувам 1000 км между два шоурума, за да видя двата нови модела на съответните марки се губи смисъла на журналистите специализирани в автосектора. Всички ще получат една и съща информация, никой не може да сподели личен опит за повече от 3-4 автомобила.