IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Hyundai Tucson стана и пълен хибрид

Кросоувърът претърпя коренна промяна, ще има версия със 7 места (ВИДЕО)

Прототипи на новото поколение на Hyundai Tucson с доста солидна доза камуфлаж неведнъж попаднаха в обектива на фотокамерите. Но ако досега папараците буквално трябваше да преследват кросоувъра, сега тестови образци може спокойно да бъдат открити на паркинги в Корея. Поради това в Интернет се появиха няколко клипчета с мини-ревюта на модела, един от които в YouTube канала carreport.

Като цяло Hyundai намекна за появата на новия Tussan миналата година чрез концепта Vision T. Кросоувърът, очевидно, е запазил общата концепция: получил е двуредна предна оптика, широка радиаторна решетка и оградени колесни арки. Задната част все още е надеждно прикрита, но фаровете вероятно са свързани със светеща лента според съвременната мода. В резултат кросоувърът изглежда много по-агресивен от предшественика си.


Hyundai Tucson


Наскоро се появи и снимка на интериора на Tucson, публикувана от KoreanCarBlog. Воланът е подобен на този в новата Hyundai Elantra, има необичайни аналогови прибори (очевидно на снимката е кросоувърът в базовата или средната конфигурация, докато топ версията има цифров приборен панел). Освен това моделът няма традиционния лост за смяна на скоростите, а нещо като пулт с бутони.

Четвъртото поколение на Hyundai Tucson е изградено на нова платформа. Според неофициални данни, в гамата двигатели ще се появи 2,5-бензинов турбо, а освен това моделът ще получи и плъг-ин хибридна версия (настоящият Tucson има "мека" хибридна" и паралелна версия). Освен това може да се появи и модификация със седем места. Моделът ще бъде представен тази година, освен ако, разбира се, Hyundai не промени плановете си заради пандемията от коронавируса.

0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Пълен хибрид и плъг-ин хибрид са две съвсем различни неща! Вземете се информирайте комедианти, преди да пишете глупости!