IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW 7-Series, прекарало 23 години в капсула, се продава

Наддаването за седана ще продължи до 31 март

BMW 7-Series, прекарало 23 години в капсула, се продава

BMW 7-Series (Е38) се продава на търг в интернет. Седанът има пробег от едва 254 км, като при закупуването е поставен в специална капсула със система за рециркулация на въздуха. А това означава, че седанът е почни нов.

Продавачът разказва, че е купил колата през 1997 г. от възрастна жена и веднага след това я е поставил за съхранение в гаража. Седанът е консервиран, като благодарение на механичната рециркулация на въздуха е запазен в оригиналния му вид. В обявата за продажба се казва още, че в света няма друг автомобил от модела в подобно състояние. Предоставят се и документи, които удостоверяват, че преди това колата е имала само един собственик.

Снимки на модела - вижте в галерията:

Под капака на BMW 7-Series (E38) е поставен 4,4-литров атмосферен V8 двигател с мощност 286 к.с. и 420 Нм максимален въртящ момент. Задвижването е към задната ос, а скоростната кутия – 5-степенен автомат..

В момента колата се намира в полския град Гоголин, но продавачът е готов да я достави във всяка държава от ЕС. Аукционът продължава до 31 март, като актуалната цена е 50 700 евро, но наддаването продължава.

Снимки: еBay

0 от 500