IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата S-Class получава екрани и във вратите

В Mercedes готвят и други изненади във флагмана си

Новата S-Class получава екрани и във вратите

Новото поколение на Mercedes-Benz трябва да се появи през тази година, но производителят от Щутгарт засега не споделя никакви детайли. Затова и източник на сведения за новостите във флагмана на марката идват от „шпионски“ снимки. А последната от тях е доста интересна.

Фотосът се появи в Instagram, като изобразява вътрешната част на вратата на автомобила, най-вероятно от страната на шофьора. Добре се виждат различните дървени елементи и традиционните за марката клавиши и бутони за регулиране на седалката. До тях обаче явно инженерите на Mercedes са интегрирали малък тъч-скрийн, като по предварителни данни от него ще се регулират настройките на креслото и на кормилната колона.

Вижда се и надпис Faurecia – така се казва разположената в Париж фирма за оборудване, която произвежда компоненти и за настоящата S-Class. А като потвърждение, че това е врата на автомобил на Mercedes-Benz може да служи логото на бранда, което също се забелязва на снимката.

Вече е известно, че следващото поколение на флагмата ще получи напълно нов салон, като сегашият централен монитор, който е ориентиран към водача, ще отстъпи място си на голям екран. Със сигурност ще има и други изненади, но засега те се пазят в тайна.

Известно е още, че революция ще има не само в салона, но и в цялото семейство S-Class. От него отпада купето, тъй като то ще се конкурира с Mercedes-AMG GT и с нового поколение на Mercedes-Benz SL. Същото се отнася и за кабриолета. В гамата обаче остава най-лукозният и скъп вариант Mercedes-Maybach.

Снимка: Instagram

0 от 500