IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият VW Golf GTI в повече детайли

Три клипа разкриват всички подробности за "горещия" хечбек (ВИДЕО)

Новият VW Golf GTI в повече детайли

Volkswagen може и да залага големи пари на своето изцяло електрическо бъдеще, но истината е, че ще изминат много години, преди моделите с логото на ID да заменят тези с традиционните ДВГ като основен източник на приходи за компанията. Така че, докато в последните няколко годин иVW показваше безброй концептуални автомобили от семейството ID, най-важните за производителя си оставят модели като Golf и непрекъснато разрастващата се гама кросоувъри и всъдеходи.

Германската компания се бие в гърдите, че пускането на ID.3 е основното й събитие тази година, но всъщност най-важното е появата на европейския пазар на напълно новия Golf Mk8. А в края на февруари семейството на Golf стана още по-голямо с онлайн презентацията на "по-напомпаните" му варианти GTI, GTD и GTE. Вече знаем основните неща за тях, но сега VW пусна нови снимки и клипове на Golf GTI Mk8, първи, заснети извън студиото, така че си струва да дадем втори поглед на "горещия" хечбек.

Както се вижда, VW показва 2021 VW Golf GTI в същия цвят на каросерията - Kings Red Metallic, може би защото най-добре му подхожда. Както винаги, моделът има сдържан дизайн в сравнение с другите конкуренти, но това е добре за клиентската му база.

Ключовите външни детайли, които го отличават от обикновения Golf, са голямата долна решетка, която заема по-голямата част от спортната предна броня и включва т. нар. "пчелна пита" и опционалните X-образни LED фарове за мъгла, по-остро изглеждащата задна броня с двете кръгли изпускателни тръби от всяка страна, по-големия спойлер на покрива, черните лайсни на праговете и специалните джанти.

0 от 500