IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вносителят на Infiniti ще предлага две нови марки

Компанията "Витоша Ауто" вече представлява Alfa Romeo и Jeep в България

Вносителят на Infiniti ще предлага две нови марки

Поредната промяна на пазара на нови автомобили в България е факт - официалният представител на Infiniti компанията "Витоша Ауто", е новият представител на марките Alfa Romeo и Jeep. Промяната влиза в сила от началото на годината, като фирмата ще отговаря за всички бизнес-операции и за развитието на брандовете, които са част от концерна Fiat-Chrysler Automobiles.

Както е известно, в края на март марката Infiniti напуска повечето пазари в Европа, в това число и българския, за да насочи усилията си към Северна Америка и Китай. В същото време представител на Jeep у нас беше "Балканстар", докато Alfa Romeo е част от "Ауто Италия", която представлява още Fiat и Maserati.

Alfa Romeo

Новите клиенти на Alfa Romeo и Jeep, закупени от „Витоша Ауто“, ще могат да се възползват от познатото от Infinitu 7-звездно обслужване, което е подчинено напълно на нуждите на собственика на автомобила. Компанията запазва предлагането на замесващ автомобил, както и останалите си услуги, сред които е програмата Fair Play. Тя дава възможност за обратно изкупуване на настоящата кола на клиента на посочена от него пазарна цена.

„Стартирането на новия проект Alfa Romeo и Jeep в България е предизвикателство за екипа на „Витоша Ауто“, което ние посрещаме с увереността на опита ни и с ентусиазма на новото начало. И двете марки са доказали се във времето легенди, които сме мотивирани да представим и  обслужваме в нашите дилърства по възможно най-добрия начин“, сподели   Владимир Еленков, управител на „Витоша Ауто “.

Снимки: Витоша Ауто

0 от 500
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Радев ( преди 4 години )
    "Витоша" безспорно е вносителя с най-добро обслужване в България. Имал съм взимане-даване с поне 10 дилъра и го твърдя най-отговорно. Нямам представа дали това ще се запази и с новите брандове, но що се отнася до "Инфинити", бяха номер едно.
  • #5
    5 rate up comment 5 rate down comment
    А бе ( преди 4 години )
    Мине ли нещо през рено, от него Инфинити повече не става!
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    ВиждЪл си и ти ... ( преди 4 години )
    СолОн през криФ макарон! Мигрант нещастен ...
  • #3
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Dido ( преди 4 години )
    Дано да е за добро! Че от Ауто Италия по кофти представител не съм виждъл!!! Не случайно много хора купили си нови Алфи ги поддържат в Солон! Толкова скапано обслужване и отношение не съм срещал никъде! Тия хора ме отказаха да си купя Стелвио от България и се наложи да го купя от Германия, макар, че там се предлага с по малко гаранция! Да, 9 години звучи супер гаранция в БГ, но 9 години да си вързан с обслужването на тези *** е наказание, не бонус!!!!
  • #2
    6 rate up comment 2 rate down comment
    на Владо Еленков ... ( преди 4 години )
    ич не му върви! От трън се набоде на още по-голям глог!
  • #1
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Никола Точев ( преди 4 години )
    А Инфинити,ще продължи ли да се предлага в България?