IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru стана за смях с похотлив модел

Японците трябваше спешно да заличават името на една специална версия в Сингапур

Японският производител Subaru развесели здравата Twitter общността с последния си специален модел, представен официално на автомобилното изложение в Сингапур.


Subaru

Можеше поне да не акцентират върху първите букви...

Става дума за една много щедро оборудвана версия на кросоувъра Forester. Проблемът обаче не е в малко спорната комбинация от ослепително синя боя и яркочервени ръбове. Проблемът е в името. Японците са нарекли модела Forester Ultimate Customized Kit Special edition - нещо като върховно индивидуализирано специално издание. И смело са го изписали с големи букви около колата, наблягайки на инициалите.Те образуват думата F.U.C.K.S., която на английски означава... всъщност и сами знаете. Големият рекламен девиз на стената отзад, гласящ "Усетете Subaru както никога преди", също не помага особено.


Subaru

"Усетете Subaru както никога досега!" и "дръжте се здраво"

Недоглеждането предизвика буря от шеги в Twitter. Subaru отдавна е обект на бъзици заради спортните си модели с означение STI - което в англоезичните страни е познато най-вече като съкращение от sexually-transmitted infections, или предавани по полов път инфекции.

Все пак акронимът на Subaru не е чак толкова лош като този на Toyota, отбелязва утешително един коментатор. Японският гигант кръсти поделението си за състезателни машини Toyota Racing Development, или TRD - съвсем близо до английската дума за купчина лайна.


Subaru

За втория ден от изложението надписът "мистериозно" изчезна

"Утехата" обаче явно не е подействала, защото за втория ден на изложението от Subaru старателно бяха заличили надписите.

Иначе F.U.C.K.S., ако се абстрахираме от цвета, изглежда доста привлекателно - колата е по-ниска от обикновената версия, стъпила е на уникални 20-цолови джанти Enkei, светлините са затъмнени. Вътре ще откриете мощна аудиосистема с усилватели Focal в багажника, мултимедия с огромен тъчскрийн, LVD монитори и за пътниците отзад, и така нататък.

Можете да разгледате специалното Subaru в галерията.

0 от 500
  • #10
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Б. Б ( преди 4 години )
    Имам 2-коли..субару форестер 2014.бензин и мерцедес купе 124.е клас. 94 год. На субаруту до тук смяна съидинел. Компресор климатика и корм. Реика е тръгнала и лагер смених. Хем е що годе нова кола. А мерседеса го карам от 2006 год. Не знам вече на колко километра е и почти нищо не съм правил по него. Зверски здрав кола.освен проходимост субаруто няма с какво да го похваля...
  • #9
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Валери63 ( преди 4 години )
    Не ме интересуват англоезичните съкращения в България бих го карал с удоволствие
  • #8
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Глави Субару Йонково ( преди 4 години )
    Шлайф на ултра умно измисления Боксер насрания дето гори супер много и се чупи от смяна на температурата и влажността ХАХАХХАХАХХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХА Физика за 7 клас момчета ХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХ
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    На това няма да му сложат топло из битоните за еър къндишън
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Гошо ( преди 4 години )
    У Азия ще ги убият!
  • #5
    15 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Субаруто в толкова здраво,че си нямате идея какви коли са.За зимата няма да споменавам,че само те са на пътя,а вашите немски кошници или ги бутат или си въртят г...те и в мантинелите.Така е който не разбира или го няма плюе по такъв автомобил.Много като вас вече плакаха от такива коли..
  • #4
    17 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    За това STI-Subaru Tecnica International печели всички ралита Хаха,Айде карайте си тъпите немски БЪНГИИ и не коментирайте,като НЯМАТЕ и малка идея какви коли са..!
  • #3
    15 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    А немските талиги няма и седмица. Направо от завода и директно в сервиза. Прочети последните новини на комедията и ще разбереш какво ти говоря! Даже собствениците ще си плащат, заради некатърните немски инженери. Няма гаранция, няма Франция, всичко под ножа, хахаха немско качество...
  • #2
    14 rate up comment 19 rate down comment
    Кимоното ( преди 4 години )
    Всичко при тези неудачници е смешно. Като започне да влиза в сервиза още на първата седмица и собственика веднага ще разбере че този надпис си е точно на мястото
  • #1
    8 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    STI и TURD, японска им работа :D