IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко проходим е новият Defender?

Land Rover показа как всъдеходът се справя с различни препятствия (ВИДЕО)

Колко проходим е новият Defender?

Британският производител Land Rover публикува видео, в което се вижда как новият Defender се справя на тежък терен. Идеята е да се покаже, че всъдеходът не отстъпва на своите предшественици, които превърнаха модела в легенда именно заради отличното му представяне извън пътя.

Зад волана на автомобила се намира главният инженер на новия Defender (версия 110) - Майк Крос. Той показва как се справя машината в два различни теста, наречени "Скок" и "Рали".

Land Rover Defender

При първото изпитание Defender 110 преодолява сравнително малки скокове при движение с висока скорост. Според Крос, тези тестове трябва да покажат поведението на машината на потенциалните клиенти, които предпочитат така наречения "открит оф-роуд" или места извън пътя, където се развива висока скорост.

Следващата задача е движение (отново с висока скорост) по мокър и кален път. Идеята в случая не е Land Rover Defender 110 да подобрява рекорди на трасето, а да демонстрира поведението си на такава настилка. Способността да се преминават големи и дълбоки локви не е нещо ново, но е едно от най-важните качества на истинския всъдеход.

Продажбите на новото поколение на модела ще стартират през 2020 г. Британският производител готви няколко версии на всъдехода, като ще има такава с 3 врати (90) и с удължено междуосие (130). Твърди се, че Land Rover ще пусне и пикап.

Снимки и видео: Lan Rover

0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    До по долните коментиращи.Това все пак е индийски автомобил
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Жоро ( преди 4 години )
    Никъде не видях проходимост. Всяка астра или голф ще го задмине. Да не говорим за някое субару.
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    JEEP ( преди 4 години )
    Това въобще не проходимо в истинския смисъл на думата, но не знам дали коментиращите по темата са обърнали внимание, че дядката с плешивото теме го кара това по черния път със скорост, с която вие карате по пътя София - Ботевград..
  • #4
    5 rate up comment 1 rate down comment
    gwfan ( преди 4 години )
    Да уважаеми колеги, гладния инж. на новата версия няма идея какво е тежък терен вътре в пътя.... тия разлигавени модели са направо смешни с тия *** рекламки...Плешивото теме не е корифей за НАС , а само за някоя еврогейска баба, а дали е EURO7 плешивото Дефендер с 500кс.?!?!?
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Д-р Исня ( преди 4 години )
    Нещо не ми стана ясно - някакъв дядка кара по път, по който всички българи караме всекидневно..по-зле, ние караме по такива пътища, че тия от Ленд Роувър никога няма да си пуснат тестовия автомобил! Всички световни производители на носачи и шарнири бачкат само за нас! Евала Боко, евала Баце!
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    mancho ( преди 4 години )
    Дааа, с изключение на 30-на см. поточе, всичко друго е нормална БГ II-ро класна пътна мрежа, използвана ежедневно от хиляди не-off-road автомобили...
  • #1
    17 rate up comment 0 rate down comment
    .. ( преди 4 години )
    Изгледах видеото с интерес,но не разбрах какво му е проходимото на този дефендер.Та те го карат по черен път, на който даже няма дупки.Вкарайте го в блатата, дайте да видим как се справя на баир.. с коловози...