IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz представи нова концепция за България

Представителят на марката у нас ще продава автомобили в Мол

Mercedes-Benz представи нова концепция за България

Официалният представител на Mercedes-Benz за България - компанията "Силвър Стар", представи новата си концепция за продажба на автомобили, която представлява комбинация от премиум-модели и богата колекция от аксесоари на марката. Всички те ще се продаван в Sofia Ring Mall, където шоу-румът на компанията вече работи.

Клиентите ще имат на разположение 10 автомобила за тест-драйв, като ще могат да избират между всички модели на Mercedes-Benz, предлагани на българския пазар. Консултантите на компания ще запознават кандидат-купувачите с продуктовата гама и с характеристиките на колите.


Още снимки от откриването - вижте в галерията.

Освен това, в магазина се предлага повече от 200 аксесоара, сред които са дрехи, шапки, куфари, парфюми, часовници, велосипеди и др. Феновете на германската марка също така ще могат да си поръчат и над 1000 допълнителни артикула от каталога на Mercedes-Benz.

Новият проект е част от дългосрочните инвестиции на генералния дистрибутор на Mercedes-Benz в страната. От стъпването си на пазара през пролетта на 2017 до момента компанията е вложила над 25 милиона евро в развиването на своята дейност у нас, като компанията разполага също с демонстрационни автомобили на стойност 2,5 милиона евро.

Снимки: "Силвър Стар"

0 от 500