IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault загря за автосалона с 4 премиери в София

Новите Clio и Captur се показаха и пред българска публика

Четири нови модела на Renault, включително бестселърите Clio и Captur, получиха българската си премиера на 9 октомври, два дни преди откриването на автомобилния салон в София.


Renault, премиери, София


Петата генерация на Clio идва да наследи най-продавания автомобил в европейския В-сегмент в последните няколко години. Новата кола залага на значително подобрен интериор, повече вътрешно пространство и нови технологии, докато промените във външния вид са по-умерени.

Renault обновява и най-малкия си кросоувър Captur, който е вторият най-продаван модел на марката в Европа и ключов за българския пазар. Новата генерация на Captur, която ползва същата платформа като Clio, предлага повече възможности за персонализация.


Renault, премиери, София


Освен двата си най-важни модела, компанията показа пред българска публика и обновеното електрическо Renault Zoe, както и най-спортната модификация на Megane - R.S. Trophy.

Още снимки от събитието вижте в галерията:


 

0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    ааа ( преди 4 години )
    Тепърва, ще видим :)
  • #3
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Кое точно те впечатлява в Каптура, че нямам такава развита фантазия да се сетя? Това е едно повдигнато Клио на висока цена и нищо повече. Толкова несъразмерно стои на тази табуретка, че няма накъде. За по-малко пари и 4х4 си вземаш Дъстър, който е много по-кола. А за почти същите пари си вземаш Сузуки Витара с едно от най-добрите 4х4 в категорията и с фул екстри и доста добри и икономични двигатели. Препоръчвам 1,4 140 к.с. АТ
  • #2
    5 rate up comment 2 rate down comment
    ааа ( преди 4 години )
    За мен новия Captur идва с невероятна заявка за успех, който тепърва ще видим, разбира се. Дори, още повече, се представя с претенции да "изпревари" някой премиум предложения от Германия и Англия. Едно от най-интересните предложения за 2018 въпреки, че не е мой фаворит 1. Другите модели едва ли могат да се похвалят с "нещо" и затова се "аранжират" с такива уникални красавици :)
  • #1
    5 rate up comment 2 rate down comment
    рено БъГъ ( преди 4 години )
    Насаааам народее! Който купи 2 рена му подаряваме и 1 дачия за тъщата! Промоциата важи за автосалона па и после.