IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8-годишен разви 140 км/ч на магистрала

Малчуганът се измъкнал със семейния VW Golf

8-годишен разви 140 км/ч на магистрала

8-годишно момче в Германия успяло да подкара колата на родителите си и стигнало до магистралата, където покарало с 140 км/ч. Драмата стартирала, след като родителите на момчето се обадили в полицията, за да съобщят, че синът им потеглил със семейния VW Golf, а малко по-късно невръстният шофьор бил засечен на магистрала А4 в посока Дортмунд – той бил спрял колата в аварийната лента, пуснал аварийните светлини и дори сложил триъгълника зад автомобила.

Когато полицаите пристигнали при момчето то избухнало в сълзи и признал, че започнал да се чувства „неудобно”, след като достигнал 140 км/ч на магистралата.

„Просто исках да покарам малко”, обяснило момчето на ченгетата.

Майката на 8-годишното момче потвърдила пред полицията, че той вече има опит зад волана, като е карал картинг, както и коли на територията на имота им в град Зьост. От полицията потвърдиха, че при този случай няма пострадали, като няма поражения и по колата.
В Германия шофьорска книжка се получава на 18 години, както и у нас.

Инцидентът се оказа вълнуваща новина за жителите на Зьост, които коментираха приключенията на 8-годишния в страницата на града във фейсбук. Повечето коментари са положителни, като много негови съграждани му предричат бъдеще на автомобилен състезател.

 

0 от 500