IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа кабриото T-Roc

Продажбите на кросоувъра със свалящ се покрив стартират през есента на 2020 г.

Volkswagen показа кабриото T-Roc

Германският производител Volkswagen показа снимки на кросоувъра Volkswagen T-Roc във версия кабриолет. Концептуалният модел беше представен още през 2016 г., а серийната му версия ще видим на салона във Франкфурт след месец. Продажбите стартират през есента на 2020 г.

Моделът T-Roc Cabriolet тръгва по пътя на такива автомобили като Nissan Murano CrossCabriolet и Land Rover Range Rover Evoque. Те не успяха да се наложат на пазара и бяха спрени, но германците не се притесняват и вярват, че техният открит модел ще има успех.

VW T-Roc Cabriolet

"Благодарение на широката си стойка и наклонените пропорции, новият T-Roc Cabriolet представлява привлекателен неголям кабриолет с мек свалящ се покрив с електрически механизъм. Неговото отнема 9 секунди при скорост, не по-голяма от 30 км/ч", твърдят от компанията-производител.

Както и стандартния модел, така и кабрио-версията е само с предно предаване. Двигателите са 1,0-литров с турбо и 3 цилиндъра, развиващ 115 к.с., и 1,5-литров с турбо и 4 цилиндъра, чиято мощност е 150 к.с. Механичната скоростна кутия с 6 предавки е част от стандартното оборудване, а 7-степенни автомат с два съединителя е опция.


Още снимки - вижте в галерията.

Малкият крос-кабриолет ще бъде достъпен в две версии Style и R-Line. При първата има 17-оцоли джанти и стандартна оптика, а коженият салон е опция. При втория се добавят фарове срещу мъгла и спортни седалки. R-Line също е със 17-цолови джанти, но получава специални настройки на окачването и кормилното управление.

Снимки: Volkswagen

0 от 500