IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus превърна GX в офроуд звяр

Новият прототип дебютира на събитие в Колорадо през уикенда (ВИДЕО)

Lexus превърна GX в офроуд звяр

Всъдеходът Lexus GX си остава наистина уникален модел в сегмента на средноразмерните SUV - единственият с рамна конструкция. Автомобилът бе актуализиран и получи нов пакет за офроуд.

Lexus GX Off-Road

Тези подобрения трябва да помогнат на японския всъдеход да остане четвъртият най-продаван модел на Lexus в САЩ или дори да даде тласък на продажбите. GX обаче е много повече от просто един SUV, който се продава добре. Моделът има адски много фенове, които не спират да хвалят достойнствата му и възможностите за офроуд.

Lexus GX Off-Road

Най-новият прототип на Lexus е концептуален автомобил за офроуд, базиран на GX и вдъхновен от хора, които са открили комбинацията от лукс и "ненадминати офроуд възможности". Той е оборудван с допълнителни опции като шнорхел, лебедка, вградена в предната броня, кутия за съхранение на покрива и допълнителни отделения в багажника. Автомобилът има масивни гуми за офроуд и е боядисан в матов сив цвят.

Прототипът GX Off-Road ще бъде представен официално на специално събитие в град Юрей, щата Колорадо, този уикенд, където ще се присъедини към над 50 други бройки GX. Засега от японската компания мълчат дали всъдеходът ще влезе в серийно производство.

Снимки и видео: Lexus

0 от 500