IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собственици на BMW масово не знаят за една полезна "тайна"

Комбитата 3-Series и 5-Series имат практична опция, която не се ползва

Собственици на BMW масово не знаят за една полезна

Неочаквано признание направи продуктовият мениджър на BMW - Щефан Хорн. В интервю за британското издание Auticar той призна, че малко от собствениците на комбитата 3-Series и 5-Series са наясно с една много полезна опция при техните автомобили.

Става дума за отварящото се стъкло на багажника, което се предлага от няколко години и при двата модела. То позволява по-лесното товарене на вещи в багажника, като от компанията не препоръчват използването му за вкарване на предмети с по-голяма дължина.

BMW

"Оказва се, че много от нашите клиенти изобщо не знаят за тази функция. Имаше опасност тя да отпадне при новото комби 3-Series, тъй като не се използва, но инженерите ни успяха да се преборят и да я запазят", обясни Хорн.

Именно с цел запазване на тази полезна опция Хорн помоли медиите да обръщат по-сериозно внимание на нейното съществуване. В противен случай, според мениджъра на BMW, в компанията просто ще се откажат от вграждането и в комбитата на марката.

Снимки: BMW

0 от 500