IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Араби направиха автомобилен ключ за 563 000 долара

Творението на компания от Дубай е украсен с диаманти с тегло 34,5 карата всеки (ВИДЕО)

Араби направиха автомобилен ключ за 563 000 долара

Компания Awain от Дубай показа неприлично скъп автомобилен ключ. Той се нарича Phantom и цената му може да достигне 563 хиляди долара. Процесът на изработване на артикула е по-скоро като производството на много скъпо бижу. Всеки такъв ключ е украсен по периметъра с диаманти с тегло 34.5 карата всеки, а металните му части са изработени от 18-каратово злато.

ключ за 563 000 евро

Всеки, който иска да си купи Awain's Phantom, трябва да изпрати заявка на уебсайта на компанията и да изчака отговор. Засега обаче не е ясно по какъв принцип ще бъдат избирани клиентите и колко ключа компанията смята да произведе. Освен това дубайците предлагат бюджетни версии на ключа на стойност 100 000 и дори 55 000 долара.

Ключът Phantom може да работи с модели на Bugatti, Bentley, Aston Martin, Lamborghini, Maserati, Maybach, Rolls-Royce, McLaren, Porsche и Mercedes-Benz. Досега най-скъпият автомобилен ключ бе за суперавтомобила Koenigsegg Agera - около 250 000 долара.

0 от 500