IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Може ли да караш кола легнал в хамак?

Щурият нов проект на влогъра Master Milo дава отговор на въпроса

Може ли да караш кола легнал в хамак?

В разгара на лятото мнозина мечтаят да избягат от задушния офис някъде в природата и спокойно да се люлеят в хамак, наслаждавайки се на прохладата. Истинският автомобилен фен обаче има нужда от волан дори в хамака.

Именно от това мото очевидно се е ръководил прочутият холандски YouTube влогър Master Milo при създаването на новия си шедьовър - автомобил-хамак. Проектът му се оказа не по-малко забавен от карането на кола с дефектни амортисьори или шофиране на такава с два волана, които действат синхронно.

За основа на поредното му творение бе взето старо Suzuki, който остана без покрив, прозорци и преден капак. Монтирана бе рамка за хамака, а освен това органите за управление също бяха "изведени" нависоко.

Както се вижда от щурото и забавно видео процесът на управление изисква силни нерви и доста добър вестибуларен апарат, тъй като поклащането на хамака при неравностите на пътя изглежда много плашещо, да не говорим за взимането на завоите.

Видео: Master Milo

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    none ( преди 4 години )
    Дотук ни докара YouTube ;). Всякакви ид*ти измислят всевъзможни глуп0сти за да ги гледат. Тези поне още не са пострадали за разлика от двойката която се изпозастреля в ефир за да "съживи" канала ...
  • #1
    1 rate up comment 2 rate down comment
    .. ( преди 4 години )
    Тези хора просто не могат да си представят какви "возила" се движат по наште пътища... Нещо повече, тези возила са минали преглед и са "изправни", движат се законно...Тези се хвалят с някакъв хамак... и то извън нормалните пътища... дилетанти :)