IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz направи юбилейна версия на G-Class

Stronger Than Time се отличава с много богатото си оборудване

Mercedes-Benz направи юбилейна версия на G-Class

Компанията Mercedes-Benz ще предложи специална версия на своя всъдеход G-Class под името Stronger Than Time. Тя е посветена на двоен юбилей - 40-годишнината на Gelandewagen и 20-годишнината на модела G 55 AMG.

Новата версия ще включва модификациите G 400 d, G 500 и G 63, като ще се отличава от стандартната G-Class най-вече по богатото си оборудване. Освен специалните емблеми по каросерията и в салона, тя получава специални лампички в огледалата, които в тъмното проектират на земята логото G и името на специалната версия. 

G-Class Stronger Than Time

Това съвсем не е всичко - в оборудването на автомобилите влиза пакет AMG Line, който включва широки калници и предна броня с увеличени въздухозаборници, 20-цолови черни джанти AMG с полирани спици, пълен набор от електронни асистенти, светодиодни фарове, аудиосистема Burmester и люк в на покрива. При G 63 хромираните елементи са заменени от черни гланцови, а джантите са 22-цолови.

Купувачите на версията Stronger Than Time ще избират между 3 варианта на интериора. В първия случая това е черна кожа със златни шевове и черно дърво. Във втория има комбинация от бежова и синя кожа със светло-кафяво дърво, а в третия кожата е в бежаво и червено. При варианта G 63 се предлага черна и сива кожа, а вместо дърво е използван карбон.

Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    40 години съвършенство! Това е най яката кола. Дори старите модели произведени през 80-те и 90-те години голяма част от тях са в движение и хората си ги карат. Не случайно държат такива цени. Втора ръка дори най потрошените 25 годишни G класи почват от 10 000 лева нагоре.
  • #1
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Минаващ ( преди 4 години )
    40 години едно и също