IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автомобилите, които могат да изминат 480 000 км без проблеми

В класацията на Autoblog има само всъдеходи и пикапи

Миналата година Consumer Reports публикува рейтинг на автомобилите, които могат да изминат 300 000 км без да им се налагат сериозни ремонти. Тази класация предизвика голям шум в световните медии, а сега американският сайт Autoblog реши да отиде още по-далеч и състави списък на автомобили, чиито собственици могат да разчитат на още по-голям ресурс на колите си. А именно - пробег от 300 000 мили, т.е. малко над 480 000 км. В списъка са попаднали 6 модела, като всички от тях са всъдеходи или пикапи. Що се отнася до марките автомобили, повечето модели са на Toyota, както бе и в класацията на Consumer Reports. От Autoblog посочват, че не всички автомобили в списъка могат да изкарат до 482 000 км, но повечето от тях определено ще се справят. Сайтът уточнява, че само 0,1% от продадените в САЩ автомобили успяват да изминат толкова много километри.

0 от 500
  • #18
    2 rate up comment 8 rate down comment
    васо ( преди 4 години )
    На вагиналния номер 16, надареният самурай да го светна, че Америка нее светът, там не се правят най добрите коли,и най важното--там няма технически прегледи.Ей там е заровено кучето.Ако имаше, тия японски газки никога няма да се движат толкова много.Ааа, за сведение , имах ктавия 1.9 тди на 500 000 и вървеше без проблеми и минаваше тюв.
  • #17
    3 rate up comment 3 rate down comment
    до 13 ( преди 4 години )
    При положение, че пишеш за САЩ и километри, смешният си ти, а вероятно Веселина е близка твоя роднина!
  • #16
    5 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Пак ще си повторя думите от вчера - 'Чувствам се страшно обогатен'. Но жълтия оризар е токова ...., че не може да схване иронията. Какво ни интересува нас, какво е било в Америка ? По твоята плитка логика, дори бих казал липсваща логика, можем да следим и пазара в ЮАР ? Какво ще кажеш ?
  • #15
    6 rate up comment 13 rate down comment
    x ( преди 4 години )
    Че кой нормален човек в развита европейска държава кара по толкова километри.
  • #14
    12 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    ВАГиналното германофилче и бусове взе да мята тук! Баси 0лиг0-френа! Набусовете моето момченце им сменят двигателите на 200-250 000 км. Едиснствено Спринтерите държат малко повече до към 300-350 и умират. Там обаче ръждата ги изяжда. Няма Спринтер без мноооооого ръжда, като хлОпел от 90-те години. Дори немците ги обявиха, като най-ръждясващите бусове. по същата логика погледни бусовете, камионите и автобусите на Тойота в САЩ на колко милиона км. се движат и движат без проблеми!
  • #13
    14 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    В Щатите се продава цялата гама СУВове на Мерцедес,БМВ,Ауди и Фолксваген. Но немските джипки играчки от Лего никой не ги ***.
  • #12
    14 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Е Европа бусовете издържали повече,бе лъолъо, става въпрос без ремонти, кой бус в Европа ще го караш 500 000км. без ремонти? Само някой Тойота Хайейс.
  • #11
    18 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    При положение,че в САЩ всеки ден продават по десетки Тойоти на по 1 млн. км. пробег, ти си малко смешен с твоето горубляне и вероятно радио Веселина. Сори, знам,че си *** и пишеш няколко мнения като различен :)
  • #10
    23 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ако се качиш в такъв "камион" повече няма да погледнеш табуретки като голф,фиеста,пасат или други имитации на коли. Тия камиони возят толкова комфортно,толкова са широки и са толкова добре оборудвани и мощни,че европейските коли приличат на играчки от шоколадово яйце.
  • #9
    18 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тойоти на 1 и 2 млн. километра колкото искаш. Тойота е по-здрава кола от мерцедес. Тоест Тойота прави най-здравите коли в света.