IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автомобилите, които могат да изминат 480 000 км без проблеми

В класацията на Autoblog има само всъдеходи и пикапи

Миналата година Consumer Reports публикува рейтинг на автомобилите, които могат да изминат 300 000 км без да им се налагат сериозни ремонти. Тази класация предизвика голям шум в световните медии, а сега американският сайт Autoblog реши да отиде още по-далеч и състави списък на автомобили, чиито собственици могат да разчитат на още по-голям ресурс на колите си. А именно - пробег от 300 000 мили, т.е. малко над 480 000 км. В списъка са попаднали 6 модела, като всички от тях са всъдеходи или пикапи. Що се отнася до марките автомобили, повечето модели са на Toyota, както бе и в класацията на Consumer Reports. От Autoblog посочват, че не всички автомобили в списъка могат да изкарат до 482 000 км, но повечето от тях определено ще се справят. Сайтът уточнява, че само 0,1% от продадените в САЩ автомобили успяват да изминат толкова много километри.

0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    тези камиони остава и да не изминат 300 мили, щеше да е пълен смях,
  • #7
    7 rate up comment 15 rate down comment
    горубляне ( преди 4 години )
    При положение, че съм продал поне 10-тина Мерцедес-а на по милион км. пробег, без големи ремонти, тая класация ми е малко смешна!!
  • #6
    8 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Всичките са с големи двигатели. В Европа всички камиони с толкова големи двигатели издържат два пъти повече. Ако погледнете повечето големи товарни бусове са пробег над 1 000 000.
  • #5
    14 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    ЧесТно, не бих искал да измина 100 хил. км. в немска бракма, която непрекъснато е в сервиза. А защо не се продават в Америка немски пикапи и малките деца го знаят! Защото немски пикапи НЯМА!!! Магарцедес лепнаха емблемата си на една Навара и е направиха толкова грозна, че няма накъде. А Шматарока е всико друго, но не и пикап с това кашкавалено окачване. Продават си го само в Германия да могат по селата да ходят да пазаруват с тях до близкото градче. И внимават с покупките да не го претоварят!
  • #4
    10 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Чесно, не бих искал да измина 500 хил км в скучна тойота.
  • #3
    7 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Имайки предвид, че в Америка се продават само техните пикапи и японските, след тази статистика за американския пазар, се чувствам страшно обогатен. Брачет, като не се продава друго освен споменатото горе, какво друго да има в този списък ?
  • #2
    22 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    От общо шест автомобила четири са Японски.Разбира се в това няма нищо учудващо.Това и децата го знаят.
  • #1
    36 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Навсякъде по света, марката Тойота е символ на здравина, качество и надеждност! Нищо учудващо няма в статията. Това е всяка година! Добре е все пак с подобни класации да се припомня на хората, които не знаят или не искат да знаят, Фактите са си факти!