IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi разкри новото A6 Allroad

Всъдеходното комби излиза на пазара този месец срещу поне 61 500 евро

Audi разкри новото A6 Allroad

През 2018 г. компанията Audi показа новото поколение на модела A6, но феновете на марката бяха принудени да изчакат завръщането на всъдеходното комби Allroad. Сега представител на марката разкри какво ще преддставлява този автомобил.

Германският бранд подготвя специална версия на модела, посветена на неговата 20-годишнина. Подробности за нея не се посочват, но вече е известно, че новото A6 Allroad ще излезе на пазара до края на юни. То ще има пътен просвет от 139 мм, което е с цели 45 мм повече от стандартното комби A6 Avant.

Audi A6 Allroad

Всъдеходният вариант ще получи адаптивно пневматично окачване още в базовата си версия, което има специални настройки. Те позволяват регулиране на височината нагоре и надолу, като пътният просвет може да бъде променян в зависимост от скоростта на движение.

Новото A6 Allroad ще се предлага с функция, подпомагаща изкачването и спускането по големи наклони и тежък терен. Тя ще работи при скорост до 30 км/ч. Освен това, комбито ще получи независима спирачна система за всяко колело, която е особено полезна именно при движение надолу по стръмен път.

Audi A6 Allroad

Автомобилът ще се предлага с 3,0-литров TDI V6 двигател. Базовият модел ще развива 228 к.с. и 500 Нм, като в случая предаването е предно. Версията Quattro 50 TDI ще рачита на 282 к.с. и 620 Нм, докато при  Quattro 55 TDI мощността е 349 к.с. и 700 Нм. Всички Audi A6 Allroad разчитат на технология "мек хибрид" и 8-степенна скоростна кутия Tiptronic.

Дилърите на Audi в Европа вече приемат поръчки за всъдеходното комби, като цените стартират от 61 500 евро.

Снимки: Audi


 

0 от 500