IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се справя Tesla Model 3 с лосовия тест (ВИДЕО)

Испански журналисти останаха впечатлени от поведението на електрическия седан

Как се справя Tesla Model 3 с лосовия тест (ВИДЕО)

Електрическият седан Tesla Model 3 беше подложен на лосов тест, за да се провери способността му да запази стабилност при висока скорост и да не се преобърне. Резултатът е доста предвидим като за електрически автомобил - поради факта, че батериите в пода на каросерията формират доста нисък център на тежестта, колата се държи стабилно на пътя.

Тъй или иначе, журналистите от испанския автомобилен портал km77, бяха доста впечатлени от видяното. Много автомобили преминават успешно този тест, но представянето на Tesla Model 3, по техни думи, се оказало впечатляващо. Седанът изпълнява прекрасно маневрите покрай конусите при скорост от 83 км/ч, макар и не толкова чисто с 88 км/ч (това, разбира се, зависи най-вече от уменията на шофьора).

Между другото, гумите Michelin, с които бе "обут" електрическият седан, също бяха високо оценени - за доброто им сцепление и липсата на значително влошаване в края на трудните тестове.

0 от 500