IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Stelvio получава нови фарове и хибридно задвижване

Кросоувърът на Alfa Romeo ще претърпи и промени на интериора

Stelvio получава нови фарове и хибридно задвижване

Италианският производител Alfa Romeo подготвя фейслифт на първия си кросоувър - Stelvio. Автомобилът ще се появи на пазара догодина, като ще получи нови светодиодни фарове, различни брони и хибридна задвижваща система, съобщава изданието Motor1, което публикува и свое виждане за външния вид на модела.

Сред очакваните промени е замяната на сегашните биксеновони фарове с изцяло светодиодни. Заедно с тях ще се промени и формата на броните, на въздухозаборниците и на решетката на радиатора. Задните светлини също ще бъдат модернизирани.

Stelvio

В салона на обновеното Stelvio ще се появи нов цифров приборен панел, а също така и проекционен дисплей на стъклото - нещо, което досега не е предлагано от модел на италианската марка. Предвижда се и нов дисплей на мултимедийната система, както и допълнителни цветова за салона.

Що се касае до модернизацията на техническата част, очаква се излизането на хибридна версия на Stelvio. Това ще е "мек хибрид", който включва 2,0-литров бензинов турбодвигател и 48-волтов електромотор, изпълняващ функциите на стартер генератор. Той ще има и електрическа турбина E-Booster. 

Мощността на задвижващата система ще надхвърли 300 к.с., което означава, че хибридното Stelvio ще бъде по-мощно от сегашната бензинова версия с 280 к.с. В същото време новият вариант ще е по-екологичен и по-икономичен. Само на ток той ще изминава около 50 км.

Снимки: Motor1
 

 

 

0 от 500