IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Escalade - най-рано през 2021 година

Една пета от купувачите на модела предпочитат хибридна версия

Новият Escalade - най-рано през 2021 година

Феновете на впечатляващия Cadillac Escalade от доста време насам чакат следващото поколение на луксозния SUV, но според последната информация от General Motors, новият модел ще се появи най-рано през 2021 година.

Интересното е, че преди време прогнозата беше, че новият Escalade ще стане факт през 2020 година, като все още не са напълно ясни причините за отлагането на лансирането на новото поколение на популярния модел, което се подвизава в пазарния сегмент, който носи не само печалби, но и сериозен имидж.

Почти сигурно е, че новият Escalade ще бъде изграден върху платформата на пълноразмерния пикап GMC Silverado, но пък ще получи независимо окачване.
Изборът на двигатели няма да е особено богат, но в Cadillac са уверени, че моторите ще са напълно достатъчни. Голямата новина ще е 4,2-литровият бензинов V8 агрегат с две турбини Blackwing, а за традиционалистите е предвиден 6,2-литров V8 с 420 конски сили. Трансмисията ще е 10-степенен автоматик.

Естествено, новият Cadillac ще получи и хибридна версия, тъй като последните данни показаха, че една пета от купувачите на модела предпочитат точно този вариант.

0 от 500