IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа интериора на новия Golf

Бестселърът на марката ще разчита само на сензорни екрани

Volkswagen показа интериора на новия Golf

Компанията Volkswagen публикува нови скици на следващото поколение на най-успешния си модел - Golf. За първи път германският производител показва интериора на автомобила, докато екстериорът вече не е тайна, тъй като прототипи на хечбека на няколко пъти бяха забелязани без никакъв камуфлаж.

Ако се съди по изображението на салона, то новият Golf на практика ще остане без никакви механични бутони и превключватели. Интериорът на модела е в стила на новия VW Touareg с два големи сензорни дисплея - единият е за приборите, а другият за мултимедийния комплекс. Управлението на климатика ще се извършва единствено от централния екран.

VW Golf

Първоначално във Volkswagen планираха да покажат осмата генерация на бестселъра си на автосалона във Франкфурт през септември, но заради проблеми с електронните системи и работата на мултимедийната система премиерата беше отложена за ноември, а началото на производството - за февруари догодина. 

Въпреки скорошната поява на нова генерация на модела, той си остава един от най-популярните в света. За 2018 г. VW Golf заема 6-о място по продажби, като неговият резултат е 790 567 бройки.

Снимки: Volkswagen


 

0 от 500
  • #11
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Както казват в завода на VW, аферим!
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Те му показаха интериора вече в истински снимки в motor1, комедииците още на скици го карат :D
  • #9
    4 rate up comment 2 rate down comment
    до Бай Оня ( преди 4 години )
    ти нещо май си говориш наизуст и се правиш на велик магистър, а всъщност ти си Бай ти ***. Айде дай нещо да прочетем как голфа ще е по-технологичен спрямо конглокенцията например. Обикновено най-технологичните неща отиват в по-високият клас - Пасат СС, Артеон и т.н.
  • #8
    5 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Колега на кой нормален му трябват три дисплея в автомобила няма нормален човек на който да му трябват, както няма и нормален човек, който да си купи такава китайска еднодневка, ако ще вътре само дисплеи да има. Селската буца на форума, човека с аЛудитата, форумната *** обаче казва, че Гоуфу щял да е най-технологичния в класа си. Явно многото дисплеи за този *** са технологичното в една кола. В тяхното село де са виждали такива телевизори в колата? Ще гледат, като индианци пишеща машина
  • #7
    6 rate up comment 3 rate down comment
    до: Бай Оня ( преди 4 години )
    Ехааа и полиглот сме си имали във форума. Абе *** задръстена, понеже много поназнайваш чужди езици, кажи ни кое ще му е най-технологичното! И престани да лъжеш, като силно алкохолна напитка с 3 букви шведе, че не са го показали, защото нямал проблеми, а защото точно си има проблеми с електрониката. Нали не мислиш, че на изложението някой ще тръгне точно Гоуф да краде. Ама що пък да не го мислиш, като гледам колко ти е акъла. П.С. Как са аЛудитата в гаража? :))) Вървят ли или са на сервиз?
  • #6
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    на кой нормален му трябват три дисплея в автомобилаиначе закона забранява разтоворите и използването на телефон в автомобила но да се инсталират три таблета е задължително условие за да излезе автомобила за продажба в дистрибуторската мрежа
  • #5
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Бай Оня ( преди 4 години )
    Нормално Бай *** може да чете само на Български а ако можеше на друг език щеше да прочете на немски ,английски или поне руски ,че голф 8 наистина ще бъде най технологичната кола в своя клас а май и не само в него.И че се бави не заради проблем с електрониката а заради това да не бъде лесно КРАДЕНА!! Ланкоулу бай *** всичко знае и разбира а всъщност нито е виждал още по малко сядал или пък подкарвал нещата от който разбира
  • #4
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    много прилично вътрешния дизайн, за кола от C сегмента.. Гоуфа си е класика. Може би не е най-интересното или най-технологично напредналото, но си е класика и трудно ще сбърка някой с нов голф..
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Нищо особено. Поне няма таблет...
  • #2
    12 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Всеки ден ще ни облъчват, новият Гоуф, какво щял да има. Така е, като селската марка е спонсор на сайта. Само не зная защо не се прекръсти сайта на ФолкСвагенКомедия! Много повече ще му отива. А и спонсора може парички да кихне. Обичат подкупните медии и им плащат да пишат, да пишат и да хвалят скапаната им продукция и ако някоя рибка клъвне все е файда.