IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-достъпни пикапа в България

В САЩ те са предпочитаният вид транспорт, най-вече заради изгодните си цени. Как стоят нещата у нас?

Нека оставим за момент онези, които вярват, че петметровият пикап може някак да компенсира липсващите им сантиметри в други измерения. Но за хората, които живеят в къща - било в предградията, било в провинцията - пикапът е съвсем разумен избор. По правило това е автомобил, който може да се справи с почти всякакви пътни условия, и без затруднение ще ви позволи да си откарате вкъщи половин тон пелети за отопление или каквото друго ви потрябва.

Огромният успех на т. нар. pick-up trucks в Америка се дължи на още един фактор - изключително достъпната им цена. Така ли е обаче и в България? Automedia се зае да провери кои са най-достъпните нови пикапи на нашия пазар според официалните предложения на дилърите към края на април. Разгледали сме само големите и проходими пикапи, без да включваме товарни версии на леки автомобили. Не сме отчитали и специални ценови предложения, освен такива, които са официално обявени на сайтовете на дилърите.
Накрая ви предлагаме да видите и 10-те най-достъпни пикапа на пазара в САЩ в момента, и сами да направите съпоставката.



 

 

0 от 500