IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рускиня смени 3-годишно BMW 5 Series с Nissan Leaf (ВИДЕО)

Пробегът на японската електричка е двойно по-голям от този на премиум седана

Рускиня смени 3-годишно BMW 5 Series с Nissan Leaf (ВИДЕО)

С течение на времето хората, които имат финансови възможности, се опитват да си купуват по-скъпи автомобили. Ако карат кола от малък клас, например, гледат да преминат на такава от среден, а след това на премиум. Рускиня обаче направи точно обратното.

Младата YouTube влогърка с ник Channel MD разказа как решила да продаде доста новото си BMW 5 Series и да си купи вместо него Nissan Leaf от първо поколение. По думите й, тя сменила немския премиум автомобил за бюджетната електричка, след като напуснала бащината къща и заживяла в нов дом.

Рускиня - Nissan Leaf

"Тук имаме гараж, в който можем да зареждаме колата и след това да я използваме. Преди това имахме BMW 5 Series 525 от 2016 г. и с нея навъртях само 23 000 км. Това е кола мечта. Има 18-инчови джанти, черна кожена тапицерия, двулитров двигател, купена от дилър. Всички ни устройваше, но решихме, че вече ще наблягаме на екологията и икономията", пояснява рускинята.

BMW-то вече е продадено, но тъй като въпросният електромобил момичето купило от японски търг онлайн, автомобилът още не е пристигнал. Изборът й се спрял върху черен Nissan Leaf с най-високото ниво на оборудване (кожен интериор, камера за обратно виждане и др.). Колата е произведена през 2015 г., пробегът й е 43 000 км, а цената - малко под 7000 долара.

0 от 500
  • #8
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Що бе по твоя вкус с вестници и списания ли трябва да е облицован? Точно богатите на запад с плочки си ги облицоват,но явно по-далеч от къра на село не си ходил и няма как да го знаеш. И да ти кажа с фаянс е хигиенично,чисто и бързо се чисти. Също така бай *** си мисли,че богатите карат само нови премиуми. Има богати хора,които не отделят такова внимание на превозното средство. Нямат нужда да избиват комплекси и да се фукат с кола,както е по нашите географски ширини.
  • #7
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    иначе гаража е облицован с плочки какво да кажеш нито пари нито вкус
  • #6
    0 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    глокицата ако имаше кинти щеше да върне бмв и да доплати за i8 ама няма кинти и скоро няма да кара бентли
  • #5
    10 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Като и гледам гаража си представям к каква къща живее. Та в тази връзка едва ли е останала без пари и е умряла от глад. Та коментиращите под мен дето я съжаляват да погледнат в какви дупки живеят и да видят, че нейният гараж е по-луксозен от местообитанието им най-вероятно. Подгледнах и канала в тубата и мога да ви уверя, че само от него може да си живее доста добре и да си позволи всяко БМВ. А това,че го е сменила за Нисан не говори никак добре за баварците. Ама никак!
  • #4
    9 rate up comment 5 rate down comment
    dr.kurtev ( преди 4 години )
    Ха ха-глааааад !!
  • #3
    14 rate up comment 9 rate down comment
    Ime ( преди 4 години )
    Изнесла се от къщата на мама и тати и изведнъж решила да става екологична??? По скоро вече няма пари за подръжка на такава скъпа кола...
  • #2
    8 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    аутомедия моля ви не публикувайте видео и фото материали които предизвикват стрес в читателите ви тая глокицА е много страшна за гледане и да смениш бмв за нисан нямам думи
  • #1
    15 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Правилно решение. Вземат си доказана електричка на малко км, с история, високо ниво на оборудване и на супер изгодна цена. На такава цена и аз бих си взел, въпреки,че на външен вид не ми харесва. Новото поколение обаче е просто супер във всяко отношение, но пък и скъпо. Така,че всичко е въпрос на сметки.