IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Toyota Land Cruiser 300 бе разкрита 6 месеца по-рано

Всъдеходът запазва рамната си конструкция, но ще получи модерно оборудване

Новата Toyota Land Cruiser 300 бе разкрита 6 месеца по-рано

Световната премиера на новото поколение на всъдехода Toyota Land Cruiser 300 трябва да се състои на 24 октомври 2019 г. в рамките на автосалона в Токио, но японските медии се добраха до информация за модела и негови снимки.

Всъдеходът, както и досега, ще запази рамната си конструкция, но ще отслабне и ще бъде по-безопасен от предшественика си. Инженер от Toyota разкрива, че това е станало с помощта на композитни материали и специални сплави.

Toyota Land Cruiser 300

Дължината на автомобила ще надмине 5 метра, а разстоянието между двете оси ще бъде 2850 мм. Моделът ще получи най-съвременните системи за активна безопасност, система за автономно управление на начално ниво, а на централната консола ще бъде поставен сензорен дисплей в стила на Tesla Model S.

Под капака на Land Cruiser 300 ще бъде поставен битурбо двигател с обем 3,5 литра, който развива 450 к.с. и 600 Нм въртящ момент. Той ще работи в комбинация с 10-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.

Очаква се новата генерация на японския всъдеход да излезе на пазара през пролетта на 2020 г.


 

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    . ( преди 4 години )
    И на мен по-старите Ленд Крузъри са ми много по-симпатични.
  • #3
    11 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Къде сравняваш Витара с това в статията бе дженди?! Като ходиш редовно на офроуд състезания не си ли забелязал, че автомобилите там се делят на класове. Май за офроуд състезания си чувал само без да си гледал нито едно. А под статия за един от най-добрите офроуд машини да споменава Х5 е върхът на невежеството. Изложи се тотално! А колкото до новият Крузер мога да кажа само РЕСПЕКТ! Станал е още по-добър и красив. Браво на Тойота!
  • #2
    14 rate up comment 0 rate down comment
    gosho ( преди 4 години )
    С голямо уважение към Тойота, евала за джипката.
  • #1
    13 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Единствената хубава Тойота!Дизайнчето е идеално за такъв автомобил! Бие всички конглокенти!