IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кен Блок и новият F-150 Raptor в пустинята (ВИДЕО)

Американската звезда представи последния си тунинг проект

Кен Блок и новият F-150 Raptor в пустинята (ВИДЕО)

Забравете рали отсечките и WRC машините, време е за офроуд по рецептата на Кен Блок. Американската звезда демонстрира, че е готов да превземе нови територии, отново с автомобил на Ford, в случая проект, изграден върху сериен F-150 Raptor.

Пикапът за офроуд беше готов още в началото на годината, но Блок и екипът му едва сега публикуваха по-подробно видео за промените по автомобила и обясняват в детайли идеите, които са вложили в колата.

Трябва да се отбележи, че Блок перфектно използва готови тунинг пакети – като решенията на SVC Offroad, предназначен за F-150 Raptor и добавя свои идеи, реализирани от колегите му от SVC. Това решение е повече от логично, като се има предвид отличната работа, свършена от SVC при предишния пикап на пилота – Raptor TRAX.

Почти всеки важен компонент на борда на пикапа и бил променен, включително и двигателя – V6 моторът с две турбини е с нови настройки, нов интеркулер и още няколко доработки, приключващи с новата изпускателна система от неръждаема стомана. Но увеличаването на мощността е строго под контрол – от 450 на 550 конски сили.

Нещо, което също е типично за колите на Блок – този F-150 Raptor бързо придобива по-застрашителен вид, основно чрез използването на нови предна и задна броня и други тунинг елементи за екстериора, които също идват от SVC Offroad.

И когато всичко е готово, Кен Блок пришпорва новия си суперпикап в пустинята Моаб, в щата Юта.

 

0 от 500