IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai разкри най-малкия си SUV

Venue ще се предлага само с предно предаване

Hyundai разкри най-малкия си SUV

Компанията Hyundai показа новия си компактен кросоувър Venue, който всъщност е и най-малкият SUV в гамата на марката. Премиерата на модела се състоя по време на автосалона в Ню Йорк.

В гамата на корейския бранд Venue ще се настани под Creta. Моделът е ориентиран към младежката аудитория и ще се продава в цял свят, като тома трябва да започне през късната есен на тази година. Цените на автомобила все още не са обявени официално.

Дължината на кросоувъра е 4036 мм, широчината - 1770 мм, а височината - 1564 мм. Разстоянието между двете оси е 2520 мм. Обемът на багажника е 530 литра, но при свалени задни седалки се увеличена до 903 мм.

В дизайна на Venue се забелязват черти от "батковците" Santa Fe и Kona. Хромираната решетка е в стила на Kona, като е комбинирана със светодиодна оптика с необичайна форма. Клиентът може да избира между 15- и 17-цолови джанти, както и между различни варианти за цвят на каросерията, която да си контрастира с покрива.

Hyundai Venue

Кросоувърът е оборудван с мултимедийна система, поддържаща Android Auto и Apple CarPlay, 8-инчон сензорен дисплей, навигационна система и камера за заден ход. Водачът има на разположение система за аварийно спиране, система за наблюдение на "слепите" зони, функция за помагане на паркирането и система за поддържане на лентата на движение.

За Venue е предвиден само един двигател - 1,6-литров, бензинов, който работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия или с вариатор. Мощността на мотора не се разкрива. Предаването е само към предната ос.

Снимки: Hyundai


 

0 от 500