IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов глобален съюз обедини Brabus и Great Wall

Двете компании започват съвместна разработка на двигатели и модели

Нов глобален съюз обедини Brabus и Great Wall

Китайската автомобилна компания Great Wall Motor и Brabus Automotive подписаха споразумение за стратегическо сътрудничество. То предвижда съвместна разработка на нови технологии и иновации, които ще бъдат представи в концептуални модели.

Освен това, китайският автомобилен гигант и тунинг-ателието ще разработват заедно нови двигатели и форсирани версии на вече съществуващи мотори. Договорът за сътрудничество беше подписан от Вей Цзянцюн - президент на Great Wall Motor и основател на марките WEY, HAVAL и ORA, и от президента на Brabus Automotive - Константин Бушман.

Към момента двете компании ще обединят сили за задълбочаване на изследванията в рамките на нови технологии и иновации, като ще направят сериозен анализ на възможностите за глобална сътрудничество, което включва и създаването на съвместни предприятия.

Първата крачка в съвместния проект на новия съюз ще бъде създаването на нова гама автомобили от марката WEY, които ще получат двигатели и други технически детайли, разработени от специалистите на Brabus.

Снимка: Great Wall

0 от 500