IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа 3 нови модела наведнъж (ВИДЕО)

Баварците тестват електрическите прототипи близо до Северния полюс

BMW показа 3 нови модела наведнъж (ВИДЕО)

Компанията BMW се подготвя усилено за излизането на следващото поколение електромобили. За целта баварците тестват на полигона край шведския град Ореплуг кросоувъра BMW iX3, който ще се появи на пазара през 2020 г., както и моделите BMW i4 и BMW iNEXT, чието излизане е предвидено за 2021 г.
От баварския производител съобщиха, че мястото за изпитанията, което е разположено в края на Северния полярен кръг, осигурява идеалните условия за проверка на работата на електромоторите, акумулатори и електронните системи при минусови температури.

Съобщава се още, че кросоувърът BMW iX3 ще получи мощен електромотор и съвременни акумулатори, които ще му осигурят пробег от 400 км с едно зареждане. Производството на този модел ще е осъществява в китайския завод BMW Brilliance Automotive. Това не е случайно, тъй като Китай е най-големият пазар за електромобили, но iX3 ще се изнася и за други държави.

BMW i4

Вторият модел е BMW i4 (на снимката) - купе с 4 врати от среден клас, което с едно зареждане ще изминава до 600 км. То ще ускорява от 0 до 100 км/ч само за 4 секунди и ще развива максимална скорост от над 200 км/ч. Може да се предположи, че i4 всъщност представлява електрическа версия на седана 3-Series, въпреки че скритата под камуфлаж машина напомня на концепта BMW i Vision Dynamics.

BMW iNext

Кросоувърът BMW iNext (на снимката), на свой ред, се различава доста от едноименния концепт, представен преди година. Баварците обещават, че моделът ще получи автопилот от трета ниво, както и редица други иновативни решения. Това трябва да бъде електрическият флагман BMW Group, като той ще се произвежда в германския град Динголфинг.

Снимки и видео: BMW

0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    БМВ винаги във всичко са били пионери, момче !И според теб дали е имало смисъл, след като сега всички са откачили на тема електрички.