IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Премиум, ама не съвсем!

6 модела от масови производители, които не отстъпват на най-луксозните коли за времето си

Когато стане дума за "премиум", най-често си представяме модели на Mercedes-Benz или BMW. Има, разбира се, и още няколко марки, чиито автомобили се свързват с лукс и висока цена. През годините обаче някои от така наречените "масови производители" също се опитаха да създадат коли от този клас. Ето 6 такива машини, които така и не успяха да се наложат на пазара - най-вероятно именно заради името на компанията, която ги произвежда.
  
    
6 неуспели автомобилни кариеристи (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    31 rate up comment 5 rate down comment
    Радев ( преди 5 години )
    Пропуснат е Форд Скорпио - един от най-незаслужено подценяваните автомобили. към края на 90-те, в продължение на години карах второто поколение - версия Ultima с уникално за времето си оборудване като кожени ел.седалки с подгряване и памет, климатроник, автоматик и мн.други. Изключително здрав, комфортен и просторен и кажи-речи на половин цена на една съпоставима откъм екстри и мотор Е-класа.
  • #4
    20 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Октавията вярно е С клас а Супърб е D клас но и двете са в пъти по-просторни от останалите автомобили в класовете си.Супърб е стречнат Пасат с малко по-евтини материали и технологии но така или иначе за парите си е страхотна кола
  • #3
    45 rate up comment 4 rate down comment
    до анонимен #2 ( преди 5 години )
    Янкоо, ти в супърб влизал ли си? Как ще го сравниш с това двуместно недоразумение наречено 3-series?? На задната седалка на супърба можеш да правиш тройка с две Кардашиянки. А на задната седалка на бенвето могат да седнат само Георги Софкин и Тирион Ланистър.
  • #2
    6 rate up comment 25 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Файтонът като е бил предназначен за конглокенция на седма серия на БВМ, кой е моделът на Фолксваген, който трябва да конглокира пета серия на БМВ?Супърб е еквивалент на тройката на БМВ, а петицата е в следващия D клас. Октавията е Голф с багажник, С клас.
  • #1
    18 rate up comment 5 rate down comment
    carpe_diem ( преди 5 години )
    Е, на един SAAB 9000 бих се зарадвал в тая класация...