IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Peugeot 208 бе разкрито преди премиерата

Хечбекът ще получи и електрическа версия

Новото Peugeot 208 бе разкрито преди премиерата

Снимки на новото поколение на Peugeot 208 се появиха в интернет-пространството, още преди официалната премиера на модела. Хечбекът е получил дизайн в стила на лифтбека 508, както и версия на батерии.

Peugeot 208

Дизайнът на новото 208 е много по-спортен, като това е постигнато с помощта на удължения и релефен капак и на допълнителните елементи по каросерията. Хечбекът е оборудван със светодиодна оптика, която в предната си част повтаря до голяма степен тази на Peugeot 508.

Peugeot 208

Ако се съди по снимките, сериозни промени ще има и в салона на автомобила. Французите отново залагат на системата i-Cockpit, но голяма част от елементите са променени. Централният дисплей е поставен в специална ниша, променен е цифровият приборен панел, а също така и разположението на дефлекторите на вентилационната система и на бутоните.

Peugeot 208

Информация за силовите агрегати засега липсва, но се очаква новото Peugeot 208 да получи и електрическа версия. Тя ще бъде заета от модела DS3 Crossback E-Tense, който разчита на електромотор със 136 к.с. и комплект акумулатори с капацитет 50 кВт/ч. С едно зареждане кросоувърът на DS изминава до 300 км.

Снимки: Carscoops

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 2 rate down comment
    lordlosh ( преди 5 години )
    Само да добавя, че на тази снимки задницата не се вижда много добре. Изглежда супер малка, все едно е мини количка. В тубата има по-добри снимки, същото се отнася и за интериора.Таблото и особено дигиталните инструменти са от друга планета. За кола от тоя клас и ценови диапазон нямат конглокенция.
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    lordlosh ( преди 5 години )
    Имам 407, карал съм 508(не тази, която сега излезе) и съм се возил в 3008.Качеството постоянно расте. Качи се в трите изброени коли и ще разбереш как така са вдигнали качеството. :ДАз съм си доволен от моята 407 и смея да кажа, че материалите вътре са добри. Има някои слабости в някои елементи на изработката, но при всички коли е така.И VW си имат слаби места и Форд и като цяло всички коли от този "среден" клас.
  • #7
    2 rate up comment 2 rate down comment
    lordlosh ( преди 5 години )
    Тия копчета всъщност правят колата и интериора да изглежда супер уникален. Няма по-добър интериор от този на Пежо в последните години. Не случайно спечелиха една камара награди за това.А трябва да си напълно заслепен за да кажеш, че Пежо не са вдигнали адски много качеството в последните години и продължават да го правят.Вече ако очакваш вътре да е като в Мерцедес, Ауди или БМВ, нещо си сбъркал сравненията.
  • #6
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    I-Cockpit изглежда футуристичен, но е не много добър за ползване. Имам 3008 и врътките на климатика са супер смотани например. Предницата е добре, но задницата на досегашното 208 е по-добра.
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Ползвал съм официален сервиз на пежо, в моя град са безупречни.
  • #4
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Как и кога са вдигнали качеството, че нещо не се сещам? Горе-долу по качество са средна работа. Не са лоши коли, но не са и нещо кой знае какво. Това Пезо не изглежда зле особено предницата. Задницата не се е получила обаче. Вътре много са се заиграли и определено е малко претруфена работа с тези копчета. Иначе останалото освен копчетата е ок. Както и да е, като цяло освен изброените недостатъци колата си я бива. Предполагам и като цена ще е ок, а не като немските трошки хем скъпи, хем скапани.
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Пежо наистина много напреднаха последните години. Проблема им в България се нарича София Франс Ауто. Високи цени гарнирани с ужасен сервиз.
  • #2
    3 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Грозно. Като всички френски коли.
  • #1
    19 rate up comment 6 rate down comment
    lordlosh ( преди 5 години )
    Брутално и иновативно, откъдето и да го погледнеш. Уникално и отвътре и отвън.Пежо избиха рибата в последните години. Страшно много вдигнаха качеството и няма кой да им отвърне.