IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Може ли комплект чанти да струва повече от нова кола?

Може, ако са правени специално за собствениците на BMW 8-Series

Може ли комплект чанти да струва повече от нова кола?

Производителят на екслузивни аксесоари Montblanc представи и комплект за пътуване за собствениците на купето BMW 8-Series. Той се казва Montblanc x BMW Luggage Set и в него влизат 5 различни чанти, а цената му е 14 900 евро.

За същата сума може да се купи чисто нов автомобил, при това не от най-ниските класове. При направата на комплекта дизайнерите от Montblanc са черпили вдъхновението от многообразието на крайбрежието на Калифорния.

Чантите са изработени на ръка във фабриката на компанията във Флоренция, като са от перфорирана кожа и ще се пледрагат в червено или черно. Ще бъдат направени общо 15 комплекта, като във всеки от тях влизат калъф за китара, цилиндрична спортна чанта, раница, куфар и портфейл.

Всички предмети са направени така, че да се побират заедно в багажника на купето BMW 8-Series. Комплектът може да бъде купен от изложбения център BMW Welt в Мюнхен.

Снимка: BMW

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бръм ( преди 5 години )
    Не знам кое как пасва и защо в комплекта има кaлъф за китара... поне така изглежда на снимката :)
  • #2
    3 rate up comment 1 rate down comment
    112 ( преди 5 години )
    Поредната "екстра" за хора без мозък.
  • #1
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Найлонова торбичка за 10 ст. и си готов! И кво кат са за 8-*** серия. Ами след време, като излезе новата и тези чанти не паснат в багажника, нов комплект ли ще трябва да си купуваш? Найлоновите торбички пасват за всяка кола и багажник. Аре у лево, че бързам!