IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Катастрофа с 47 автомобила в САЩ (ВИДЕО)

При тежкия инцидент в Мисури има един загинал

Катастрофа с 47 автомобила в САЩ (ВИДЕО)

Ледът и лошата видимост станаха причина за редица инциденти на територията на САЩ през уикенда. "Рекордьор" се оказа щатът Мисури, където само през уикенда лошото време стана причина за 729 катастрофи на пътя.

Най-тежката от тях се е случила на трасето I-70 в близост до градчето Оук Гроув. При инцидента са пострадали 47 превозни средства, като част от него е заснета от шофьор на камион. Самият той също е сред катастрофиралите и не може да направи нищо, за да предотврати случващото се.

Летящите с висока скорост автомобили и камиони се забиват в спрелите на пътя машини. От полицията съобщиха, че при инцидента има един загинал и над 10 ранени. Проблемният участък остана затворен през целия ден, за да може катастрофиралите машини да бъдат изтеглени.

Снимка и видео: Twitter

0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Volk_bez_Volkswagen ( преди 5 години )
    Дори и да застрашава твоя живот, трябва да предупредиш идващите коли!Защото като се натресат могат да убият/осакатят както себе с, така и хората в спрелите коли, включително вас или ваши близки. Мислете бе, тия глави за какво ги носите?!
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    м/у бягане в мъгла и бягане в участък с видимост има разлика. Правилното е да се опиташ да предупредиш тези зад теб, стига това да не застрашава твоят живот или на околните.
  • #4
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Volk_bez_Volkswagen ( преди 5 години )
    Потресаващо невежество!Не се пазят ламарините, а тези които са в тях. Т.е. ти не отиваш да спасяваш собствената си кола да не я удари някой, а отиваш да предупредиш идващите коли да не се натресат в купа и да си разцепят главите!! И разбира се, няма да тичаш по средата на шосето, а в аварийната лента!
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Вълк с форд ( преди 5 години )
    до Volk_bez_VolkswagenТичай ти с жълтата жилетка срещу движението, така си замина в мъглата скоро един човечец край Благоевград... груба грешка е да пазиш ламарините.
  • #2
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Volk_bez_Volkswagen ( преди 5 години )
    В такива случаи се прави следното: вземаш едно ярко яке или светлоотразителна жилетка и бягаш бързо 100-200 м срещу движението, като я размахваш като побъркан, за да могат идващите шофьори да разберат, че има нещо лошо на пътя и да намалят скоростта и да спрат, а не да се праскат със 100 км/ч в спрелите МПС-та.
  • #1
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Шишо Бакшишо ( преди 5 години )
    Е това само в България може да стане! Аман от непочистени пътища - а винетката е вече десетки левове!