IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai превръща Sonata в купе с 4 врати

Моделът е предназначен за Европа, където ще замени остарелия i40

Hyundai превръща Sonata в купе с 4 врати

Настоящата 2019 г. е много важна за корейските брандове Hyundai, Kia и Genesis. Трите компании ще пуснат на пазара общо 13 нови модела, като следващото поколение на Sonata е един основните. Идеята на ръководството на Hyunai е автомобилът да взриви пазарите и ако се съди по първите снимки на тестови прототипи, това вероятно ще стане.

Причината е, че производителят ще направи една радикално нова машина. Новата Sonata ще се превърне от традиционен седан в купе с 4 врати с впечатляващ дизайн и нисък профил на покрива. Автомобилът ще бъде вдъхновен от концепцията Le Fil Rouge (на първата снимка), която Hyundai показа през миналата година.

Hyundai Sonata

Планира се, основен пазар на Sonata да стане Европа, където тя ще замени остарелия вече i40. Световният дебют на новия модел ще се състои на автосалона в Ню Йорк през април, а продажбите ще стартират още преди края на годината.

Снимки: Motor1 

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Абе *** 5ти Хюндай взимам нов от магазина как пък един дефект не открих. Карай с 10 годишния *** и не се прави на разбирач.
  • #2
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Бяха, докато Митсубиши им правеше бензиновите двигатели. После си внушиха че са много добри и могат сами да си ги правят. След това вече не са толкова добри. При бензинките имат цели дефектни серии, а дизелите горят масло от нови ... Но пък цените са им сериозни.
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Петко ( преди 5 години )
    Това са едни от най здравите автомобили