IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW работи върху електрическо i7

Пробегът на седана с едно зареждане ще бъде 600 км, а мощността - 635 коня

BMW работи върху електрическо i7

Доста интересно и много неочаквано! Дали това е вътрешна информация или фалшива новина? BMWblog съобщава, че баварската компания работи усилено върху i7 - електрическа модификация на BMW 7-series. Като цяло този сайт държи много на репутацията си и се опитва да не публикува фейкове. Затова е по-вероятно в тази новина да има доста истина.

Информацията за проекта засега не е много. Основното нещо, което е известно в момента, е че обхватът на автомобила ще бъде около 600 км. Приличен показател, ако тази цифра има отношение с реалността. Мощността е също на ниво - 635 коня. Но все още не се знае как ще изглежда този модел. Показаният на долната снимка е BMW i Vision Dynamics Concept 2017, който, както се очаква, ще окаже влияние върху всички електрически седани на баварската марка в близко бъдеще.

BMW i Vision Dynamics Concept 2017

Появата на BMW i7 е планирана за 2022 година. Съвсем подходящо, като се има предвид, че приблизително по същото време ще се появи следващото поколение на BMW 7-Series. Между другото си струва да се помисли дали i7 ще бъде напълно нов модел, или само електрическа версия на 7-Series.

Снимки: BMW

0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 3 rate down comment
    От Мюнхен ( преди 5 години )
    Защо не пишете, че БМВ изтегля обратно 480 000 автомобила заради проблеми с еърбега?! Кажете на собствениците на тази "премиум" марка да го имат предвид като се качват в колите си и да карат поне отчасти внимателно, ако могат, разбира се !
  • #2
    4 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    2022г. ....600км пробег.......а до тогава я камилата я камиларя.В същото време други компании през 2020 вече планират да пуснат второ поколение ел. автомобили които да имат пробег над 1000км.2022г пазара вече ще е залят със евтини китайски електрички. А немците ще са последна дупка на кавала.
  • #1
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    от грозен по-грозен, ще има електрическа версия... грейт нюз..