IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко струва да поддържаш колекция от 16 коли-мечта (ВИДЕО)

Заедно с 14-те мотоциклета разходите годишно на прочутия автомобилен журналист Хари Меткалф са 65 000 долара

Колко струва да поддържаш колекция от 16 коли-мечта (ВИДЕО)

Притежаването на колекция от автомобили не е никак лесна работа. Не става дума само за покупката на въпросните коли, а за огромните средства за поддръжка и обслужване, застраховки и данъци. Дори един малък камък, който не сте забелязали на пътя, може да ви хвърли в неочаквано големи разходи.

Разбира се, ако наистина искате, може да си направите голяма и евтина колекция от автомобили, но гаражът на мечтите все пак е нещо доста по-различно. Като този на прочутия британски журналист и блогер Хари Меткалф, основател на списание Evo.

Хари Меткалф-колекция-01

В колекцията му има 16 коли, включително Rolls-Royce Silver Shadow, рядкото купе Jaguar XJ (което, междудругото, вече излиза от данъчната система, което значително опростява поддръжката), "луд" Jaguar XE SV Project 8 и дори Lamborghini Espada. Освен това в гаража на Хари има 14 мотоциклета.

"Един автомобил идва, друг си заминава" е новата стратегия, която Меткалф приел, за да формира своята колекция. Очевидно това е единственият начин да сдържа желанието си постоянно да увеличава броя на превозните средства в гаража си. Това е особено актуално, като се имат предвид сметките на журналиста за 2018 г. А те показват, че общите разходи за всички автомобили са почти 65 000 долара! Това е над 5000 долара всеки месец.

Снимки и видео: Harry's Garage/YouTube

0 от 500