IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo вкарва 200 000 автомобила в сервизите

Проблемът е в маркуч на горивната система, който може да доведе до пожар

Volvo вкарва 200 000 автомобила в сервизите

Шведският производител Volvo обяви сервизна акция за над 200 000 свои автомобила от цял свят, при които е открит проблем в горивната система. Оказва се, че един от маркучите в отсека на двигателя е дефектен.  Това може да доведе до изтичане на гориво и съответно до пожар.

Засега не са регистрирани случи на нанесени вреди на хора заради проблема. Водачите обаче са предупредени, че главният сипптом за евентуален дефект в системата е силна миризма на гориво в моторния отсек. Според говорителя на Volvo – Аника Берстаф, компанията ще се свърже със собствениците на проблемите коли и ще им предложи безплатен ремонт.

Берстаф уточни, че мярката ще засегне почти цялата гама на производител. Дефектът е открит при моделите Volvo V40, S60 и V60, както и при техните версии  Cross Country. В сервизната акция ще бъдат включени оше V70, XC70, S80, XC60 и XC90, произведени през 2015 и 2016 г.

Снимка: Volvo

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    какво ноу хау при волво технологично изостанали живеещи още в миналия век без двигатели с 6 8 10 или 12 цилиндъра какъв премиум производител народни и семейни автомобили автомобили произвеждани в китай с цена на премиум сегмент и какво казва джереми кларксон за половия живот на собствениците на автомобилите на марката"Нищо не показва по-категорично, че сексуалният ти живот е минало, от едно Volvo, паркирано пред вас.
  • #2
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Волво има китайски собственик.Същият купи и Мерцедес.Е и? Ноу -хау- Швеция.А ти ще си останеш *** и миризлив бугарин.
  • #1
    2 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    волво е китайски производител