IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW X3 M бе разсекретено преди премиерата

Спортният кросоувър на баварците ще получи мотор с 450 коня

Новото BMW X3 M бе разсекретено преди премиерата

Изданието Motor1 показа първа снимка на „напомпаната” (М-версия) на новото поколение на кросоувъра BMW X3. Ако се съди по качеството на фотоса, той вероятно е взет от документ на компанията. Очаква се премиерата на автомобила да се състои по време на автосалона в Женева през март.

Новото BMW X3 M ще получи стандартните за този тип автомобили по агресивен дизайн, допълнителни аеродинамични елементи, а също така и уникални лети джанти с нископрофилни гуми. В салона също ще има промени, но за тях тях засега няма друга информация, освен снимка на цифровия приборен панел.

BMW X3 M

Под капака на спортния кросоувър ще бъде поставен 3,0-литров бензинов битурбо двигател с 6 цилиндъра. Неговата мощност ще бъде 450 к.с., но баварците предвиждат и версия Competition, при която същият мотор която ще развива 475 или 500 к.с.

Агрегатът ще се съчетава с автоматична скоростна кутия фирмената система на BMW за задвижване на четирите xDrive. Продажбите на автомобила ще стартират в началото на месец май.

Снимки: Motor1

 

0 от 500