fallback

Hamann не забравя Mercedes-Benz SLR McLaren

Hamann представи екстремна версия на Mercedes SLR McLaren още преди година.

Тогава показаният автомобил беше черно-бял. Сега, когато Mercedes-Benz SLR McLaren е вече минало, а на негово място се появи SLS AMG, Hamann отново се занимава със стария модел и отново пуска доработена серия (този път в жълто или червено), наречена Volcano. Тя може да се окаже интересна за някои от собствениците на SLR. Промените във външния вид са доста. Някои от новите части по каросерията са от карбон. Колата е с нови джанти с размер 21 цола Edition Race, обути с гуми имащи размер 255/30 отпред и 345/25 отзад. Стандартният компресорен двигател с осем цилиндъра и обем 5.4 литра предлага максимална мощност 626 к.с. и максимален въртящ 780Nm. Новият Mercedes-Benz SLR McLaren Volcano от Hamann има максимална мощност 700 k.с. и максимален въртящ момент 830Nm. Добавена е нова водна помпа, изцяло нова изпускателна система и разбира се е препрограмиран електронния контрол на двигателя (ECU). След промените Hamann SLR Volcano ускорява от място до 100 км/час за 3.6 секунди. Максималната му скорост е 348 км/час или с 14 км/час повече от серийния модел. Много промени има и в интериора – надписи с логото Hamann, допълнителни детайли от алуминий и карбон, кожен салон.
Тагове:
fallback
  • #10
    NANI ( преди 14 години )
    И какво и е легендарното? Иначе е яка машина няма спор
  • #9
    Mercedes ( преди 14 години )
    Mnogo dobra kola radvam se 4e Mercedes sajivqvat edna legenda
  • #8
    petar ( преди 14 години )
    кич за паричковци...не е задължително на всеки да се харесат
  • #7
    Wane ( преди 14 години )
    На мен не ми харесва от чисто визуална гледна точка. Нормалния (ако мога да го нарека така) SLR с елегантната си визия ми допада повече.
  • #6
    (77) ( преди 14 години )
    brutalna kola krasiva i mo6na nqmam dumi prosto mercedes N-1
  • #5
    пламен ( преди 14 години )
    работя в системата на мерцедес.споделям го не за да се хваля...и аз всеки ден бера ядове, както е и при колегите от другите марки. просто искам да пожелая най-чистосърдечно на всички злобни момчета да имат щастието да покарат такъв автомобил. пожелавам го и на себе си, защото аз само съм се возил и то на заводския SLR.
  • #4
    Triforce ( преди 14 години )
    Не ми харесват цветоете! Иначе Хаман да си видял да се дънят? :)
  • #3
    Observer ( преди 14 години )
    Странно ... TURBO още не е осрал и тук с коментарче.
  • #2
    Никола ( преди 14 години )
    Кола - мечта! Мисълта, че съм много далеч от притежанието и, ме прави една идея по-нещастен, ама и две идеи по-амбициран. :)
  • #1
    пламен ( преди 14 години )
    АКО И СЕГА НЯКОЙ КОМПЛЕКСАР ИЗСЕРЕ НЯКОЕ *** ВМЕСТО КОМЕНТАР.....
fallback
Последни