fallback

И Mansory с доработка на Porsche Panamera

Новата Panamera на Porsche се оказа доста привлекателен за тунерите автомобил.

През последните 2-3 месеца видяхме версии на този модел от 9ff, Lumma Design, TechArt, Gemballa и TopCar. Сега пред нас е ново предложение за доработка на спортния седан на Porsche, този път от Mansory Switzerland. От фирмата планират да предложат нов аеродинамичен body kit за Panamera, който включва нови и по-широки предна и задна брони, променени калници, нови прагове и нова форма на капака на двигателя. Промените във външния вид ще бъдат допълнени от нови лети джанти с размер 21 цола. Тунинговият пакет на Mansory включва и промени в окачването, което приближава автомобила с 35 мм до пътя. Нова е и спортната изпускателна система. Швейцарската фирма предлага и различни промени за интериора на Panamera – кожен салон, алуминиеви педали, нов волан и декоративни допълнения от естествено дърво или карбон.  
Тагове:
fallback
  • #7
    ................... ( преди 14 години )
    mn dobre izglejda dobre e napraveno
  • #6
    lubiwin ( преди 14 години )
    kfo da kaja Porsche si e Porsche QKO E !!!
  • #5
    пламен ( преди 14 години )
    направиха четириврато купе, но успяха да съхранят спортния дух и излъчване, типични за марката. комплименти! а тунинг-фирмите нека си експериментират, стига да не се увличат много....поздрави на автоманиаците!
  • #4
    Plamen ( преди 14 години )
    ***.xpr0.com/index.php?&page=p&id=41727&a=1
  • #3
    c0ldblooded ( преди 14 години )
    Тоав вече е друго нещо. Явно тая кола за това я направиха толкоз грозна, хората да си купуват след това тунинг пакети та да прилича на нещо
  • #2
    Epic ( преди 14 години )
    Онзи ден задминах една панамера и тя не можа да ме изпревари поне 10 минути! Бях пеша в задръстването...
  • #1
    Qkooooo ( преди 14 години )
    Qko stiga da imash pari da q kupish
fallback
Последни