fallback

ENCO пусна Gladiator 700 GT

Тунинговото студио ENCO Exklusive не е сред най-известните в Германия.

Въпреки това редица от техните доработки заслужават внимание. Това без съмнение важи и за най-новата доработка на ENCO, наречена Gladiator 700 GT Biturbo, която е на базата на Porsche Cayenne TurboМощността на Gladiator е 700 к.с., а максималният въртящ момент е 850Nm. Движенето се предава към четирите колела. Gladiator, който тежи 2.5 тона, ускорява от място до 100 км/час за 4.5 секунди. Максималната му скорост е 292 км/час. Външните промени по Gladiator включват дневни светлини, изцяло нова предница, карбонов капак на двигателя, нов спойлер на покрива, нови странични панели и черно-червени джанти с размер 23 цола. В интериора правят впечатление четирите състезателни кожени седалки от 911 GT3, като черно-червената тема е продължена и в купето. 
Тагове:
fallback
  • #8
    Simou ( преди 14 години )
    XAxaAX! Karaite si prognilite baraki i ne davaite ton tam kadeto ne ste dorasli! Porsheto e BRUTALNO! Kato za jip nqma po-brutalna dorabotka!
  • #7
    jj ( преди 14 години )
    На първата снимка изглежда като Opel Corsa B ... на анаболи :)Иначе гняссс!
  • #6
    jj ( преди 14 години )
    На първата снимка изглежда като Opel Corsa B ... на анаболи :)Иначе гняссс!
  • #5
    Анонимен ( преди 14 години )
    евала за ролбарите и седалките
  • #4
    бай Мангау ( преди 14 години )
    Тъй, де! На втората снимка се вижда къщурката от Столипиново, а високо на стълба в далечината има ел. табло.Гландилатор, бате ;)
  • #3
    0 ( преди 14 години )
    Това би се харесало на всеки ***!
  • #2
    Анонимен ( преди 14 години )
    Стига ни занимавахте с тези тюлени вече, писна ми от Порше Тоарег вече:):):)
  • #1
    Иво ( преди 14 години )
    От другата седмица започвам да правя карбонови детайли,след около месец ще мога да приемам някакви заяви за малки части,а след 3 вече за цели капаци,табла и прочие.Всичко индивидуално,също и карбон кевлар.Подобни части като на това порше-говорим-капака и прочие няма да са проблем.
fallback
Последни