fallback

Соколът на AC Schnitzer

Тунерите от AC Schnitzer, немската фирма от град Aachen казват, че решението да доработят BMW X5 било инспирирано от един ...сокол.

Трудно е да се види общото между сокола и доработения от AC Schnitzer автомобил, но всеки има право на свой поглед. Всъщност това което AC Schnitzer са нарекли Falcon може и да идва от игра на думи, защото освен хищната птица, думата обозначава и малко военно оръдие, топ. Както и да е, доработката предлага бял цвят на колата, предни и задни нови брони със спойлери, нови прагове, отвори за въздух в калниците, друг спойлер на покрива и два триъгълни отвора за въздух върху капака на двигателя. Към всичко това се добавят и два хромирани двойни накрайници на ауспуха, както и 22 инчови лети джанти. Немските тунери са променили и окачването, което естествено е станало по-спортно, както и турбодизеловият двигател с обем 3.0 литра. Мощността е повишена от стандартните 286 к.с. до 310 к.с., а максималният въртящ момент от 580 на 680 Nm.
Тагове:
fallback
  • #9
    n nikolov ( преди 15 години )
    kolata e 310kc i mogete da ia vidite v bulgaria v showrooma na overdrive na 1 kilometar na magistrala trakia
  • #8
    lud_po_BMW ( преди 15 години )
    hauyah kfo e tfa volana e s formata na makaron :D za extiriora da ne govorim po grozno bmw X5 ne sum vijdal :D:D
  • #7
    Julio Joaquin ( преди 15 години )
    А тази джанта на iDrive бутона е направо смехотворна и кичозна
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    пининфарина е починал!!!поклон пред гения на дизайна!
  • #5
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Вътрешния дизайн е уникален... Цялата кола е чук но ако можеше от вън да е с тунинга на HAMANN а вътрешен нa ACS или Alpina ))dreams dreams
  • #4
    Mercedes RuLLLzZzZzZ ( преди 15 години )
    Наистина колата е мн яка!Добър дизайн са му направили немците!Браво!На мен лично ми прилича на лъв не на сокол,но това е мое мнение!
  • #3
    DD ( преди 15 години )
    мощността се повишава с 24к.с, а въртящия момент със 100Nm!!!!!!за справка със спомени от детството: Лада 2105 е 72к.с със 110Nm въртящ моментТия не трябва да доработват, а да измислят двигатели - гледам правят чудеса от соколска храброст.и соколи да измислят и да доработят някой самолетен двигател. после ще се стига до луната по бързо от насапунисана светкавица.
  • #2
    M3 ( преди 15 години )
    Mo6tnostta na X5 3.0SD standartno e 286k.c. a na X5 3.0D si e 235k.c....
  • #1
    nipukist ( преди 15 години )
    Стандартната мощност далеч не е 286 кс
fallback
Последни