IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Има начин Bentley Bentayga да стане още по-скъп

Достатъчно е да си поръчате тунинг в Startech

Има начин Bentley Bentayga да стане още по-скъп

Милиони фенове в цял свят възприемат Bentley Bentayga като олицетворение на формулата за „богатство на четири колела”, но както се оказва, луксозният всъдеход винаги може да стане още по-скъп. Стига да си поръчате тунинг за Bentayga при специалистите от Startech. Компанията беше първата, която предложи тунинг за Bentayga през юни 2016, а сега предлага сериозна програма за индивидуализиране на лъскавия и неприлично скъп SUV.

Има начин Bentley Bentayga да стане още по-скъп

Всъщност, програмата се предлага от известно време, но едва сега от Startech показаха повече снимки, илюстриращи идеите им, което повиши интереса към тунинг пакета. Да речем, че сте решили проблема с покупката на Bentayga, след това предложенията на Startech ще ви се видят повече от изгодни.

Искате по-широки вежди на калниците или предна броня от фиброкарбон? Няма проблем, в Startech са ги оценили на 3391 евро, а задната броня с четворен накрайник на ауспуховата тръба и LED светлина, която поразително прилича на тези, които се използват в колите от Формула 1, струва 9758 евро.

Един тунинг проект няма да се сериозен, ако не се появят нови джанти. В случая става въпрос за 23-инчови колела от леки сплави, на които са поставени гуми Continental с размери 295/35 ZR23, а с тях луксозното возило може да достигне 300 км/ч. Списъкът с промените в екстериора на автомобила е изключително дълъг и крайният резултат е оформянето на колата така, че наистина да няма втора такава.

Има начин Bentley Bentayga да стане още по-скъп

Що се отнася до задвижването, 600-те к.с., идващи от 6-литровия W12 битурбо двигател явно не са достатъчни, затова от Startech добавят още 100. Цената за това подобрение е 18 900 евро, а с това получавате и още 170 Нм, като максималният въртящ момент вече достига 1070 Nm и е наличен още при 1350 об/мин.

Доработките на Startech не са евтини, но и Bentayga е най-скъпият SUV на пазара с цена от над 208 000 евро, така че има логика.

0 от 500