fallback

Нова спортна версия на Lada Kalina

В Русия започнаха продажбите на нова версия на Lada Kalina, наречена Sport 1.6.

В специално съобщение до пресата на руския производител се казва, това е един от най-динамичните модели на марката  Lada . Този модел търси купувачите си сред спортно ориентираните по-млади хора, които обаче предпочитат фабрично подготвени спортни модели, а не тунингови автомобили. Двигателят на Kalina Sport 1.6 е с 16 клапани и мощност 98 к.с. Максималния въртящ момент е 145 Nm. Въпреки повишената мощност двигателят е по-икономичен от стандартния. Той е комбиниран с усилена скоростна кутия, способна да поеме въртящия момент от 145 Nm. Окачването е ново, спортно. Спортни са и седалките. Външния вид на Lada  Kalina  Sport 1.6 се отличава с нови предна и задна броня и надписи Sport на каросерията. Появил се е спойлер на петата врата, накрайникът на ауспуха е хромиран. Джантите са 15 цола. Цената на Lada   Kalina  Sport 1.6 в Русия е 361 047 рубли (около 15 500 лева).  
Тагове:
fallback
  • #9
    Потребител ( преди 13 години )
    Аз обаче бих се пробвал...ей така за идеята, пък да видим. Важното е да не е произведена понеделник , петък или преди или след празници.
  • #8
    Потребител ( преди 13 години )
    Ми колица... като я вземеш на новичко не виждам какъв е проблема.Пък тате още кара една Лада от 1976г. и то не му е давала големи проблеми, а това са 35 години, нещо не срещам западни еквиваленти на среден клас автомобил на такива години и в движение... За новата не мога да кажа колко ще е здрава, все пак не е социалистическо производство, а "демократично."ПС. Е,ако говорим честно, наистина за тия пари по -добре е да си вземете по-малка , като размери, но Тойота.
  • #7
    Ицака ( преди 15 години )
    Добрев шапка ти свялам за коментара. Щото типично по български другите разбирачи само плюят ама като страничен наблюдател всеки може...
  • #6
    LUPI ( преди 15 години )
    Руски автомобили!Най-краткия виц за автомобили.
  • #5
    alberto ( преди 15 години )
    kompleksariiiii :D :D :D
  • #4
    Д Добрев ( преди 15 години )
    Хахаха, голфара не съм имал и няма да имам. Бентли също.
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Браво бреее , скоро нема да си земеш бентли , трай и дърпай ръчни със голфарата .
  • #2
    Д Добрев ( преди 15 години )
    Можеш да направиш по-добра ли?Не вярвам! БГ-*** като тебе е хубаво да почнат да уважат чуждия труд, било то и на "братушките".
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ами да си я карат руснаците...и просто не разбирам защо изобщо попада в рубрика за коли??? виж ако е за танкове или самолети - да, но за коли просто няма място!!!
fallback
Последни