fallback

И Skoda ще прави роудстер

Преди време Volkswagen показа концепция на роудстер с разположен в средата на платформата двигател, наречен Bluesport.

Концепцията беше показана на автомобилни салон в Детройт през януари и предизвика положителни отзиви сред специалистите и по-широката публика. Сега, според немското списание Auto Motor und Sport, във VW Group планират на негова база да създадат и роудстери с марките на SEAT и Skoda.  Според предварителните планове откритата версия на Skoda трябва да се появи след около 2-3 години, веднага след излизането на пазара на VW BlueSport. Най-вероятно и двата автомобила ще бъдат предлагани с фирмените бензинови двигатели TSI / TFSI, както и с дизеловите TDI. Докато решението Seat да произвежда подобен автомобил изглежда логично, доколкото испанската марка се позиционира сред спортните производители в Европа, една версия роудстер на  Skoda предизвиква учудване. Чешката марка в рамките на VW Group е позиционирана като добър производител на семейни автомобили с отлично съотношение между качество и цена. Няма логично обяснение защо във Volkswagen искат да създадат такава вътрешна конкуренция на три (приблизително еднакви) версии на роудстери (един относително тесен сегмент от пазара).
Тагове:
fallback
  • #9
    M3 ( преди 15 години )
    ... ***...
  • #8
    ge2star ( преди 15 години )
    ти остави емблемите на джантите...ами тази отзаде :D и все пак много ми харесва,отворите в задния капак много ми допадат,лека препратка към старите им модели :Р а отпред линията на фаровете напомня за новия СЛ на Мерцедес...абе с 2 думи колата е супер готина :)
  • #7
    sss ( преди 15 години )
    xybav dizain
  • #6
    anti ( преди 15 години )
    Какви са тези снимки? На горната снимка е фолксваген, на долната пак той, само че с емблема на Шкода (на джантите се вижда VW-ската емблема).
  • #5
    gi ( преди 15 години )
    OPEL GT basi tupacite
  • #4
    1912 ( преди 15 години )
    Skoda shte si kupish taka li :D okey.. kupi si, dano da ima pove4e kato teb za da ne e na zaguba budeshtiq model !
  • #3
    Nerealen ( преди 15 години )
    Определено бих си купил тази кола!!!
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Този сегмент не мисля, че е работа на щкода, ама евала им, че поне се опитват. Да не говорим, че ако изобщо някога подобен модел се появи на бял свят няма да има нищо общо с това на снимката
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Е това вече е нещо много добро. Страхотна муцуна. Много добра кола
fallback
Последни