fallback

Нови снимки на Kia Sorento

Kia показа поредните снимки-тийзъри на новото поколение на Sorento.

Тези снимки потвърдиха информациите, че автомобилът ще има дизайн в стила на концепцията KND-4, показан преди две години. Публикуваните сега снимки са доста по-ясни (в първия тийзър се показваше само профила на автомобила). Вече е ясно, че новия Sorento ще увеличи размерите си и ще има самоносеща каросерия, вместо досегашната конструкция с рама. Ще бъде модернизирана и кормилната система и ще се появят нови двигатели с бъдещия Sorento. Автомобилът ще се предлага с дизелов двигател с обем 2.2 литра и мощност 200 к.с. който ще се комбинира с автоматична скоростна кутия с шест предавки. Ще може да се избере и бензинов агрегат с обем 2.4 литра и мощност 175 к.с., както и шестцилиндров бензинов двигател с обем 3.8 литра и мощност 270 к.с. Дизайнът на новата Kia Sorento е създаден под ръководството на бивш дизайнер от Audi. Премиерата на този модел ще бъде през април в Сеул, като веднага след това ще започнат продажбите в Корея. В Европа новият Sorento ще се появи към края на годината.
Тагове:
fallback
  • #5
    cock ( преди 15 години )
    ami da , bravo !
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    Kakto vinagi Koreicite sa otkradnali ot dizaina na Ford Edge,koito se prodava v USA ot 2 god.Cialata liniq e v saotnoshenie s nego,samo otpred i otzad ima razlika.Tova e mnogo dobar model na upravlenie,kato kopirash drugite.
  • #3
    stan ( преди 15 години )
    Прав е номер 2,но не намесвайте японците.Такова еднолично управление има само Хюндай.Японските компании са собственост на холдинзи и банки.
  • #2
    Иво ( преди 15 години )
    Корейците се представят все по-добре и по-добре и си мисля,че това се дължи най-вече на начина на управление на компанията им,както примерно хюндай е собственост на един човек... този модел излезе доста успешен-ясно е..находчивите и дисциплинирани азиатци ще изместят консервативните европейци които само се чудят кой да сложат начело на компанията или кой да свалят..а корейците и японците бачкат яко
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Тази кола е копие на модела на Хюндай-IX 55,който вече се продавава в БГ и е мн добър SUV
fallback
Последни