fallback

Mazda обнови кросоувъра СХ7

В петък, на 13 февруари на автомобилния салон в Торонто, Mazda ще представи обновения кросоувър CX-7.

Автомобилът ще получи повече двигатели, подсилена каросерия, по-добра изолация на шума и по-малко вибрации. Ще има и лека промяна в предната и в задната част на колата. Основната промяна във външността на автомобила е предната броня, изпълнена в стила на новите Mazda3 и MX-5, с големи петоъгълни отвори за въздух и характерни вентилационни отвори отстрани. В задната част бронята също е претърпяла промени. Според представители на Mazda при изработката на интериора са използвани по-качествени материали, нова ще бъде и вентилационната система, като са се появили и два големи информационни дисплея – един цветен с диагонал 10.4 см и един монохромен с диагонал 8.9 см. Променена е и комбинацията на приборите на таблото, като фоновия цвят вече е бял вместо червен. Появила се е и системата Bluetooth hands-free за мобилен телефон. За обновения CX-7, освен предишния бензинов турбодвигател с обем 2.3-литра, вече ще се предлага и четирицилиндров атмосферен двигател с обем 2.5 литра и мощност 161 к.с.. Той ще се монтира в комбинация с автоматична скоростна кутия с пет предавки.
Тагове:
fallback
  • #5
    Misho ( преди 15 години )
    Бих си купил новата MAZDA 6 веднага, но нямам достатъчно пари, иначе и CX-7 не е лоша
  • #4
    ив ( преди 15 години )
    Тази кола тук струва 80 хил.лв.Много хваща окото,но изглежда,че има неща за доработване.Моделът явно е ориентиран за Северна Америка,което личи и по липсата на дизелова версия за Европа.В mobile.de има предложения от 14-15000 евро във Финландия на малко километри.Иначе е ясно,че сега никой не прави здрави коли за да не спират конвейрите,трябва да се съсипва природата,няма как.
  • #3
    SilverBot ( преди 15 години )
    Ето и моята история:Мазда 323, челен удар с Волво от 80те години. Волвото имаше строшен фар и леко огънати ламарини. Маздата стана за скрап :) Още ми е мъчно, ама както я бях изнасилил, нямаше да изкара още дълго двигателя, така или иначе.
  • #2
    ивелина трифонова ( преди 15 години )
    не искам да правя реклама на този вид кола но съм мн. доволна от холдинга на мазда.......ще ви разкажа......преди няколко години имах мазда спортен междинен модел и докато бързах за колежа в който учих във Гърция от лявата ми страна на път със предимство изкочи нов мерцедес мисля че е производство 2002-2003 не съм сигурна върхлетя върху мен и което е най интерестното не аз а той си потроши колата.......смешното е че дяста врата десен калник мигач и фар ги нямаше а на моята скъпа и стара мазда всичко си беше наред....е да беше пукнато само левият фар и дръскотина по калникът ми .......Това е моята история..... и наистина ако трябва да си взема кола пак бих си взела мазда......
  • #1
    ива ( преди 15 години )
    колко струва тази кола
fallback
Последни